17 z 46
"Wigilia w mieście a na wsi” - ten konkurs zorganizował...
fot. Renata Kudeł

Borowikowa i karp w sosie piernikowym zaliczone na szóstkę! Jedliście takie pyszności?

"Wigilia w mieście a na wsi” - ten konkurs zorganizował Krajowy Ośrodek Wsparcia Rolnictwa w Warszawie Oddział Terenowy w Bydgoszczy. Rozegrał się w bydgoskiej Villa Calvados. Wygrali go uczniowie Zespołu Szkół Centrum Kształcenia Rolniczego w Kowalu. Szkołę reprezentowali: Maciej Czarniak i Paulina Majewska, którzy byli przygotowywani przez nauczycieli żywienia: Elżbietę Wożniak i Alicję Gołembiewską-Lewandowską.

Uczniowie kowalskiej szkoły rolniczej przygotowali: zupę borowikową z kluskami kładzionymi oraz karpia w sosie piernikowym z puree selerowo-jabłkowym z prażonymi migdałami.

18 z 46
"Wigilia w mieście a na wsi” - ten konkurs zorganizował...
fot. Renata Kudeł

Borowikowa i karp w sosie piernikowym zaliczone na szóstkę! Jedliście takie pyszności?

"Wigilia w mieście a na wsi” - ten konkurs zorganizował Krajowy Ośrodek Wsparcia Rolnictwa w Warszawie Oddział Terenowy w Bydgoszczy. Rozegrał się w bydgoskiej Villa Calvados. Wygrali go uczniowie Zespołu Szkół Centrum Kształcenia Rolniczego w Kowalu. Szkołę reprezentowali: Maciej Czarniak i Paulina Majewska, którzy byli przygotowywani przez nauczycieli żywienia: Elżbietę Wożniak i Alicję Gołembiewską-Lewandowską.

Uczniowie kowalskiej szkoły rolniczej przygotowali: zupę borowikową z kluskami kładzionymi oraz karpia w sosie piernikowym z puree selerowo-jabłkowym z prażonymi migdałami.

19 z 46
"Wigilia w mieście a na wsi” - ten konkurs zorganizował...
fot. Renata Kudeł

Borowikowa i karp w sosie piernikowym zaliczone na szóstkę! Jedliście takie pyszności?

"Wigilia w mieście a na wsi” - ten konkurs zorganizował Krajowy Ośrodek Wsparcia Rolnictwa w Warszawie Oddział Terenowy w Bydgoszczy. Rozegrał się w bydgoskiej Villa Calvados. Wygrali go uczniowie Zespołu Szkół Centrum Kształcenia Rolniczego w Kowalu. Szkołę reprezentowali: Maciej Czarniak i Paulina Majewska, którzy byli przygotowywani przez nauczycieli żywienia: Elżbietę Wożniak i Alicję Gołembiewską-Lewandowską.

Uczniowie kowalskiej szkoły rolniczej przygotowali: zupę borowikową z kluskami kładzionymi oraz karpia w sosie piernikowym z puree selerowo-jabłkowym z prażonymi migdałami.

20 z 46
"Wigilia w mieście a na wsi” - ten konkurs zorganizował...
fot. Renata Kudeł

Borowikowa i karp w sosie piernikowym zaliczone na szóstkę! Jedliście takie pyszności?

"Wigilia w mieście a na wsi” - ten konkurs zorganizował Krajowy Ośrodek Wsparcia Rolnictwa w Warszawie Oddział Terenowy w Bydgoszczy. Rozegrał się w bydgoskiej Villa Calvados. Wygrali go uczniowie Zespołu Szkół Centrum Kształcenia Rolniczego w Kowalu. Szkołę reprezentowali: Maciej Czarniak i Paulina Majewska, którzy byli przygotowywani przez nauczycieli żywienia: Elżbietę Wożniak i Alicję Gołembiewską-Lewandowską.

Uczniowie kowalskiej szkoły rolniczej przygotowali: zupę borowikową z kluskami kładzionymi oraz karpia w sosie piernikowym z puree selerowo-jabłkowym z prażonymi migdałami.

Pozostało jeszcze 25 zdjęć.
Przewijaj aby przejść do kolejnej strony galerii.

Polecamy

Tego nie powinno się spożywać na pusty żołądek. Te produkty źle wpływają

Tego nie powinno się spożywać na pusty żołądek. Te produkty źle wpływają

Wręczenie świadectw maturzystom z IV Liceum Ogólnokształcącego  w Grudziądzu

Wręczenie świadectw maturzystom z IV Liceum Ogólnokształcącego w Grudziądzu

Grudziądzcy Flisacy mają niezwykłe życiorysy. Promocja książki Aleksandry Pasis

Grudziądzcy Flisacy mają niezwykłe życiorysy. Promocja książki Aleksandry Pasis

Zobacz również

Wręczenie świadectw maturzystom z IV Liceum Ogólnokształcącego  w Grudziądzu

Wręczenie świadectw maturzystom z IV Liceum Ogólnokształcącego w Grudziądzu

AI zaprojektowała naszą kuchnię. Wystarczyło zdjęcie i kilka poleceń

AI zaprojektowała naszą kuchnię. Wystarczyło zdjęcie i kilka poleceń