https://pomorska.pl
reklama

Dekorowali torty pod okiem mistrzów

(AB)
Uczniowie klas cukierniczych w Zespole Szkół Zawodowych Rzemiosła uczą się m.in. dekorowania tortów. Ostatnio ćwiczyli te umiejętności pod okiem mistrzów ze znanej Piekarni Ciastkarni Piekuś Sp. z o.o. - cukierników Bartosza Frąca i Łukasza Godlewskiego. Wykonali torty czekoladowe, malinowe i na bazie białej czekolady. Adepci "słodkiego" fachu wzbogacili swój warsztat cukierniczy, a także poznali nowe techniki dekoracji i przygotowywania tortowych pyszności. Za pośrednictwem "Pomorskiej" szkoła dziękuje Piekusiowi.
Uczniowie klas cukierniczych w Zespole Szkół Zawodowych Rzemiosła uczą się m.in. dekorowania tortów. Ostatnio ćwiczyli te umiejętności pod okiem mistrzów ze znanej Piekarni Ciastkarni Piekuś Sp. z o.o. - cukierników Bartosza Frąca i Łukasza Godlewskiego. Wykonali torty czekoladowe, malinowe i na bazie białej czekolady. Adepci "słodkiego" fachu wzbogacili swój warsztat cukierniczy, a także poznali nowe techniki dekoracji i przygotowywania tortowych pyszności. Za pośrednictwem "Pomorskiej" szkoła dziękuje Piekusiowi. ZSZR w Inowrocławiu

Wybrane dla Ciebie

Rozsypuję to wokół piwonii i bujnie kwitną. Sprawdzony trik na mnóstwo pąków

Rozsypuję to wokół piwonii i bujnie kwitną. Sprawdzony trik na mnóstwo pąków

Skrzydłokwiat po tym zakwitnie bujnie i wystrzeli mnóstwem nowych, młodych liści

Skrzydłokwiat po tym zakwitnie bujnie i wystrzeli mnóstwem nowych, młodych liści

Wróć na pomorska.pl Gazeta Pomorska