
Dekorowali torty pod okiem mistrzów [zdjęcia]
Uczniowie klas cukierniczych w Zespole Szkół Zawodowych Rzemiosła uczą się m.in. dekorowania tortów. Ostatnio ćwiczyli te umiejętności pod okiem mistrzów ze znanej Piekarni Ciastkarni Piekuś Sp. z o.o. - cukierników Bartosza Frąca i Łukasza Godlewskiego. Wykonali torty czekoladowe, malinowe i na bazie białej czekolady. Adepci "słodkiego" fachu wzbogacili swój warsztat cukierniczy, a także poznali nowe techniki dekoracji i przygotowywania tortowych pyszności. Za pośrednictwem "Pomorskiej" szkoła dziękuje Piekusiowi.

Dekorowali torty pod okiem mistrzów [zdjęcia]
Uczniowie klas cukierniczych w Zespole Szkół Zawodowych Rzemiosła uczą się m.in. dekorowania tortów. Ostatnio ćwiczyli te umiejętności pod okiem mistrzów ze znanej Piekarni Ciastkarni Piekuś Sp. z o.o. - cukierników Bartosza Frąca i Łukasza Godlewskiego. Wykonali torty czekoladowe, malinowe i na bazie białej czekolady. Adepci "słodkiego" fachu wzbogacili swój warsztat cukierniczy, a także poznali nowe techniki dekoracji i przygotowywania tortowych pyszności. Za pośrednictwem "Pomorskiej" szkoła dziękuje Piekusiowi.

Dekorowali torty pod okiem mistrzów [zdjęcia]
Uczniowie klas cukierniczych w Zespole Szkół Zawodowych Rzemiosła uczą się m.in. dekorowania tortów. Ostatnio ćwiczyli te umiejętności pod okiem mistrzów ze znanej Piekarni Ciastkarni Piekuś Sp. z o.o. - cukierników Bartosza Frąca i Łukasza Godlewskiego. Wykonali torty czekoladowe, malinowe i na bazie białej czekolady. Adepci "słodkiego" fachu wzbogacili swój warsztat cukierniczy, a także poznali nowe techniki dekoracji i przygotowywania tortowych pyszności. Za pośrednictwem "Pomorskiej" szkoła dziękuje Piekusiowi.

Dekorowali torty pod okiem mistrzów [zdjęcia]
Uczniowie klas cukierniczych w Zespole Szkół Zawodowych Rzemiosła uczą się m.in. dekorowania tortów. Ostatnio ćwiczyli te umiejętności pod okiem mistrzów ze znanej Piekarni Ciastkarni Piekuś Sp. z o.o. - cukierników Bartosza Frąca i Łukasza Godlewskiego. Wykonali torty czekoladowe, malinowe i na bazie białej czekolady. Adepci "słodkiego" fachu wzbogacili swój warsztat cukierniczy, a także poznali nowe techniki dekoracji i przygotowywania tortowych pyszności. Za pośrednictwem "Pomorskiej" szkoła dziękuje Piekusiowi.