MKTG SR - pasek na kartach artykułów
5 z 10
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Składniki: opakowanie budyniu, 500 ml mleka, pół tabliczki...
fot. Pixabay/zdjęcie ilustracyjne

Desery na ciepło. Zobacz przepisy na słodkości idealne na jesień i zimę, z owocami lub czekoladą

Budyń z czekoladą

Składniki: opakowanie budyniu, 500 ml mleka, pół tabliczki czekolady, drobne owoce (porzeczki, maliny lub borówki)
Wykonanie: budyń przygotować według przepisu na opakowaniu, wlać do pucharków. Do każdego wrzucić kostki czekolady, udekorować owocami

Zobacz również

Dotkliwa porażka Garbarni. Tylu goli w jednym meczu jeszcze nie straciła

Dotkliwa porażka Garbarni. Tylu goli w jednym meczu jeszcze nie straciła

Piłkarz Chelsea strzelił wyjątkowego gola. Trafienie z połowy boiska

Piłkarz Chelsea strzelił wyjątkowego gola. Trafienie z połowy boiska

Polecamy

Ekstraliga rugby. Decydujące starcia i wielkie rozstrzygnięcia

Ekstraliga rugby. Decydujące starcia i wielkie rozstrzygnięcia

Przebity żołądek i opłucna. Usiłowanie zabójstwa w Bydgoszczy. Będzie drugi proces?

Przebity żołądek i opłucna. Usiłowanie zabójstwa w Bydgoszczy. Będzie drugi proces?

Kolejne górskie wyzwanie w ORLEN Wyścigu Narodów. Dziś pod Szczyrbskie Jezioro

Kolejne górskie wyzwanie w ORLEN Wyścigu Narodów. Dziś pod Szczyrbskie Jezioro