1 z 20
Przewijaj galerię w dół

fot. Lucyna Talaśka-Klich
Gospodarze z Frankonii pokazali polskim rolnikom jak im się żyje
Inga Mirsberger przygotowuje potrawy dla gości restauracji prowadzonej w ich rodzinnym gospodarstwie
2 z 20

fot. Lucyna Talaśka-Klich
Gospodarze z Frankonii pokazali polskim rolnikom jak im się żyje
Polskich rolników interesowało dosłownie wszystko co się wiąże z produkcją wołowiny, także ceny w skupie. Okazało się, że są znacznie wyższe
3 z 20

fot. Lucyna Talaśka-Klich
Gospodarze z Frankonii pokazali polskim rolnikom jak im się żyje
Daniele z Etlaswind. Mięsa z tych zwierząt mogą posmakować goście stołujący się w gospodarstwie
4 z 20

fot. Lucyna Talaśka-Klich
Gospodarze z Frankonii pokazali polskim rolnikom jak im się żyje
Polskich rolników zainteresowała też hodowla danieli w Etlaswind