Nasza Loteria SR - pasek na kartach artykułów

Hybrydowe słodkości. Desery inspirowane Japonią [wideo]

Dzień Dobry TVN/x-news
Hybrydowe słodkości. Desery inspirowane Japonią
Hybrydowe słodkości. Desery inspirowane Japonią Dzień Dobry TVN/x-news
Magdalena Tomaszewska-Bolałek, blogerka kulinarna i miłośniczka japońskich dań, przygotowała w "Dzień dobry Wakacje" desery hybrydowe. W menu pojawiły się m.in. panna cotta z kurogomą, ciasto z kawałkami czekolady i sosem sojowym oraz biszkopt z kremem o smaku zielonej herbaty matcha i malinami.

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Dołącz do nas na X!

Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.

Obserwuj nas na X!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!
Wróć na pomorska.pl Gazeta Pomorska