https://pomorska.pl
reklama

Hybrydowe słodkości. Desery inspirowane Japonią [wideo]

Dzień Dobry TVN/x-news
Hybrydowe słodkości. Desery inspirowane Japonią
Hybrydowe słodkości. Desery inspirowane Japonią Dzień Dobry TVN/x-news
Magdalena Tomaszewska-Bolałek, blogerka kulinarna i miłośniczka japońskich dań, przygotowała w "Dzień dobry Wakacje" desery hybrydowe. W menu pojawiły się m.in. panna cotta z kurogomą, ciasto z kawałkami czekolady i sosem sojowym oraz biszkopt z kremem o smaku zielonej herbaty matcha i malinami.

Wybrane dla Ciebie

Wystarczy pół szklanki tego, a zamiokulkas odżyje i wypuści mnóstwo nowych liści

Wystarczy pół szklanki tego, a zamiokulkas odżyje i wypuści mnóstwo nowych liści

Po skończeniu 65 lat nie przegap tych 7 dodatków do emerytury. Oto co ci przysługuje

Po skończeniu 65 lat nie przegap tych 7 dodatków do emerytury. Oto co ci przysługuje

Wróć na pomorska.pl Gazeta Pomorska