
Kucharz Radosław Buczkowski z "Makówka Bistro" w Toruniu już zachwycił wraz z ekipą torunian. Pokazał, jak pyszne mogą być chipisy z obierek, wegańska zupa z resztek warzyw czy pudding chlebowy. Teraz "Makówka" zagospodarowała darmową partię kalafiorów, zapiekając warzywa z serem i beszamelem.

Kucharz Radosław Buczkowski z "Makówka Bistro" w Toruniu już zachwycił wraz z ekipą torunian. Pokazał, jak pyszne mogą być chipisy z obierek, wegańska zupa z resztek warzyw czy pudding chlebowy. Teraz "Makówka" zagospodarowała darmową partię kalafiorów, zapiekając warzywa z serem i beszamelem.

Kucharz Radosław Buczkowski z "Makówka Bistro" w Toruniu już zachwycił wraz z ekipą torunian. Pokazał, jak pyszne mogą być chipisy z obierek, wegańska zupa z resztek warzyw czy pudding chlebowy. Teraz "Makówka" zagospodarowała darmową partię kalafiorów, zapiekając warzywa z serem i beszamelem.

Kucharz Radosław Buczkowski z "Makówka Bistro" w Toruniu już zachwycił wraz z ekipą torunian. Pokazał, jak pyszne mogą być chipisy z obierek, wegańska zupa z resztek warzyw czy pudding chlebowy. Teraz "Makówka" zagospodarowała darmową partię kalafiorów, zapiekając warzywa z serem i beszamelem.