5 z 11

fot. Charlie Riedel
Każdy pracownik raz na pół roku poddawany jest ocenie pracy – chodzi o nabyte umiejętności, osiągnięcia i wyniki. W przypadku pozytywnej oceny kierownik restauracji może zwiększyć ustaloną początkową stawkę.
20 cheeseburgerów w 16 minut? Modelka bije rekordy!
STORYFUL
6 z 11

fot. Mariusz Kapała
Praca w restauracji wymaga ciągłego kontaktu z ludźmi, stąd też Dominik Szulowski wyraźnie zaznacza, że najważniejsze są chęci i zapał do pracy, mile widziana jest dobra znajomość języków obcych.
20 cheeseburgerów w 16 minut? Modelka bije rekordy!
STORYFUL
7 z 11

fot. Dawid Łukasik
We wszystkich restauracjach pracownicy w godzinach pracy oraz w czasie przerw mają nielimitowany dostęp do napojów, za które nie muszą płacić.
8 z 11

fot. Richard Vogel
Otrzymują także karty rabatowe, które umożliwiają zakup produktów z menu McDonald's w obniżonych cenach.