5 z 11
Każdy pracownik raz na pół roku poddawany jest ocenie pracy...
fot. Charlie Riedel

Każdy pracownik raz na pół roku poddawany jest ocenie pracy – chodzi o nabyte umiejętności, osiągnięcia i wyniki. W przypadku pozytywnej oceny kierownik restauracji może zwiększyć ustaloną początkową stawkę.


20 cheeseburgerów w 16 minut? Modelka bije rekordy!
STORYFUL

6 z 11
Praca w restauracji wymaga ciągłego kontaktu z ludźmi, stąd...
fot. Mariusz Kapała

Praca w restauracji wymaga ciągłego kontaktu z ludźmi, stąd też Dominik Szulowski wyraźnie zaznacza, że najważniejsze są chęci i zapał do pracy, mile widziana jest dobra znajomość języków obcych.


20 cheeseburgerów w 16 minut? Modelka bije rekordy!
STORYFUL

7 z 11
We wszystkich restauracjach pracownicy w godzinach pracy...
fot. Dawid Łukasik

We wszystkich restauracjach pracownicy w godzinach pracy oraz w czasie przerw mają nielimitowany dostęp do napojów, za które nie muszą płacić.

8 z 11
Otrzymują także karty rabatowe, które umożliwiają zakup...
fot. Richard Vogel

Otrzymują także karty rabatowe, które umożliwiają zakup produktów z menu McDonald's w obniżonych cenach.

Pozostały jeszcze 2 zdjęcia.
Przewijaj aby przejść do kolejnej strony galerii.

Polecamy

Puchar Tymbarku 2025. Wojewódzki finał chłopców w Świeciu. Zdjęcia, wyniki

Puchar Tymbarku 2025. Wojewódzki finał chłopców w Świeciu. Zdjęcia, wyniki

Tak wyglądał wiosenny piknik "Ekodzień z pomysłem"  przy Galerii Grudziądzkiej

Tak wyglądał wiosenny piknik "Ekodzień z pomysłem" przy Galerii Grudziądzkiej

W Grudziądzu dzieci wystartowały w drugim biegu Klubu Małego Biegacza

W Grudziądzu dzieci wystartowały w drugim biegu Klubu Małego Biegacza

Zobacz również

Jury konkursu: Nasze Kulinarne Dziedzictwo - Smaki Regionów doceniło swojskie smaki

Jury konkursu: Nasze Kulinarne Dziedzictwo - Smaki Regionów doceniło swojskie smaki

W Chełmnie znowu rządzą rycerze! Tak wygląda Turniej Rycerski 2025 w Chełmnie

W Chełmnie znowu rządzą rycerze! Tak wygląda Turniej Rycerski 2025 w Chełmnie