Kotlet Bistro - opinie
Tym razem "Kuchenne rewolucje" zawitały do Poznania i restauracji Czerwony Kapturek. Jakie opinie o Kotlet Bistro można znaleźć w internecie? Poniżej przytaczamy kilka wybranych (ich treść nie musi być zgodna ze stanowiskiem redakcji):
"Rosół to nie była nigdy moja ulubiona zupa, jednak po dzisiejszej wizycie u Was zmieniam zdanie. Jeśli rosół to wyłącznie w Kotlet Bistro, najlepszy jaki jadłem - gratuluję! Kotlety, mizeria, pulpeciki ziemniaczane wyborne. Było bardzo, ale to bardzo smacznie."
"Dziś byliśmy pierwszy raz. Na początku ma się wrażenie, że jest bardzo mało miejsca, ale po chwili robi się przytulnie i bardzo miło. A jedzenie obłęd... Rosół wspaniały, kotlet - jak to mąż powiedział - najlepszy jaki jadł. Naleśniki z wątróbką mega, ale najlepszy camembert. 100% warte polecenia!"
"Polecam - pyszne dania, bardzo duże porcje (kotlet wielkości talerza), przystępne ceny, bardzo sympatyczna obsługa - chce się wracać."
W jakich restauracjach Magda Gessler przeprowadzi Kuchenne rewolucje w nowym sezonie programu? Zobaczcie:
Te restauracje zobaczymy w najnowszym sezonie Kuchennych rew...
Kotlet Bistro zamiast Czerwony Kapturek w "Kuchennych rewolucjach"
Trwa już 17. sezon "Kuchennych rewolucji". W kolejnym odcinku znana restauratorka odwiedziła rodzinną restaurację Czerwony Kapturek, które znajduje się w Poznaniu.
Niestety lokal jest niewidzialny dla klientów i najczęściej świeci pustkami. Czy Magda Gessler odczaruje to miejsce?
Odcinek, w którym zobaczymy przemianę Czerwonego Kapturka w Kotlet Bistro zostanie wyemitowany w czwartek, 22.03.2018, o godzinie 21.30 na antenie TVN.
Kotlet Bistro (dawniej Czerwony Kapturek) - menu:
1. Kotlet panierowany ze schabu i karkówki + dodatki za 25 zł
2. Czerwony czyli podwójny kotlet schabowy przekładany pastą z pomidorów,papryki i bakłażana, z serem mozzarella + dodatki za 25 zł.
3. Szpinakowy czyli podwójny kotlet schabowy przekładany szpinakiem i serem mozzarella + dodatki za 25 zł.
4. Pan Boczek czyli podwójny kotlet schabowy przekładany prażonym boczkiem i prażona cebulą + dodatki za 25 zł.
5. Białas czyli podwójny kotlet schabowy przekładany serkiem ricotta, orzechami i rukolą + dodatki za 25 zł
6. Serowy czyli podwójny kotlet schabowy przekładany trzema serami + dodatki za 25 zł.
7. Cebulak czyli podwójny kotlet schabowy przekładany karmelizowaną cebulą i odrobiną tymianku + dodatki za 25 zł.
* wersja mniejsza w/w kotletów z dodatkami jest za 20 zł
8. Tradycyjny schabowy marynowany w mleku i cebuli + dodatki za 18 zł.
9. Polędwiczki drobiowe w chrupkiej panierce serowej + dodatki za 25 zł.
10. Sznycel drobiowy z sadzonym jajkiem + dodatki za 25 zł
11. Panierowany ser camembert, smażony w maśle, podawany z żurawiną na mixie sałat, z burakiem, pomidorami, granatem i sosem musztardowo-miodowym za 16 zł.
Magda Gessler o „Kuchennych rewolucjach”: Mamy 67% udanych rewolucji, to wielki sukces dla całej polskiej gastronomii
Źródło:
TVN