Nasza Loteria SR - pasek na kartach artykułów

Kuchenne Rewolucje Spichlerz (Euforia) Ciągowice [MENU, OPINIE, CENY, 24.08.2017]

JJ
Kuchenne Rewolucje Spichlerz (Euforia) Ciągowice [MENU, OPINIE, CENY, 24.08.2017]
Kuchenne Rewolucje Spichlerz (Euforia) Ciągowice [MENU, OPINIE, CENY, 24.08.2017] Paweł Łacheta
Magda Gessler trafiła do zajazdu Euforia w Ciągowicach. Zobaczcie jak restauracja zmieniła się po odcinku Kuchennych Rewolucji.

- W Ciągowicach, 6 kilometrów od Zawiercia, pani Sylwia otworzyła swoją własną restaurację - Euforię. Spełniła tym samym swoje największe marzenie. Wielka radość nie trwała jednak zbyt długo. Kilka pomyłek kucharzy, nieprzychylny artykuł w lokalnej prasie i złe opinie na internetowych forach. To wszystko spowodowało, że zamiast sukcesu, w tym miejscu jest płacz, smutek i wiele pretensji. Euforia idzie na dno, a razem z nią Sylwia i jej personel. Kołem ratunkowym może być tylko Magda Gessler. Znana restauratorka zamknie kuchnię, zorganizuje żniwa i jak zawsze trochę pokrzyczy. Tylko czy to pomoże? - czytamy w zapowiedzi programu z cyklu Kuchenne Rewolucje.

Kuchenne Rewolucje Spichlerz (Euforia) Ciągowice [MENU, OPINIE, CENY]

Rewolucja w zajeździe Euforia /Spichlerzjak zwykle zrodziła wiele emocji, łez i ...konfliktów.

Pracownice uprzedziły szefa kuchni, że zostanie zwolniony...Czy rzeczywiście właścicielka będzie chciała zwolnić dotychczasowego szefa kuchni? A może chce tego Magda Gessler?

- Kto potrafi robić prawdziwą kuchnię? Kto potrafi gotować? - sprawdzała Magda Gessler umiejętności pracownic i pracowników restauracji Euforia, Spichlerz.

Pracownicy przygotowali rolady, nie widzieli jeszcze, że to była walka o przetrwanie....
Magda Gessler próbowała, próbowała i smakowała, smakowała...

Kuchenne Rewolucje Spichlerz (Euforia) Ciągowice [MENU, OPINIE, CENY]

"Krem z groszku od pani Gessler chyba się pogorszył od ostatniej wizyty, ale chłodnik z buraczków rewelacja oraz naleśniki babuni pychotka. Za to schabowy nie bardzo nie do końca raczej świeży, reszta ok" - Grzegorz

"Tanio i restauracja z kuchnią śląską. W pokojach czysto, ale jedno pojedyncze gniazdko w pokoju 3-osobowym to za mało. Obsługa mila, ale jedna pani jako kelnerka jak i recepcjonistka to jest męczące dla niej i klientów." - Sebastian

"Bardzo fajne miejsce, wspaniała obsługa, szczególnie pani Ania - przemiła i uczynna. Smaczne śniadanie, fajny pokój, byliśmy tam z mężem, i na pewno znów wrócimy." - Aneta

"Uprzejma obsługa, umiarkowane ceny, OBŁĘDNIE SMACZNE JEDZENIE. Baza hotelowa na dobrym poziomie, czysto i przyjemnie. Gdyby nie ten poranny pawia krzyk " - Bogdan

Kuchenne Rewolucje Spichlerz (Euforia) Ciągowice [MENU, OPINIE, CENY]

Reżyserka „Kuchennych rewolucji” o Magdzie Gessler: To zderzenie z wulkanem energetycznym

źródło: Agencja TVN/x-news

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Dołącz do nas na X!

Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.

Obserwuj nas na X!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!
Wróć na pomorska.pl Gazeta Pomorska