Restauracja chleb i sól w "Kuchennych rewolucjach"
W małopolskiej Bochni pizzerię prowadziła Renata. Wcześniej również była właścicielką restauracji serwującej to włoskie danie. Lokal w Bochni nazywał się OdNowa. Niestety nie odwiedzały go tłumy klientów. Nie pomagały też słabej jakości produkty i oszczędność na jedzeniu.
>> Najświeższe informacje z regionu, zdjęcia, wideo tylko na www.pomorska.pl <<
Magda Gessler wzięła więc sprawy we własne ręce i tak powstała restauracja Chleb i sól. W menu można było znaleźć głównie specjały polskiej kuchni, takie jak zupa pomidorowa z lanymi kluskami, biała kiełbasa z zasmażaną cebulkę, bigos myśliwski ze śliwkami i podgrzybkami oraz kaszanka na plastrach boczku. Nie zbrakło także pizzy.
Opinie o restauracji Chleb i sól w Buchni
"Raczej mało ludzi. Jedzenie przeciętne".
"Bardzo ładne miejsce".
"Mała ładna restauracja. Rosół z domowym makaronem ciepły i pyszny.
Pizza Wiejska bardzo dobra, bogata w świeże składniki".
"Pizza Kukuryku - dobra, ale jeden poważny zarzut. Mianowicie papryka znajdująca się na niej nie jest świeża, tylko konserwowa".
"Bardzo dobra polska pizza, miła i świetna obsługa".