
Znacie sztuczki, które uratują wasze potrawy? Co należy wiedzieć, aby danie było lepsze? Zobaczcie kulinarne triki Magdy Gessler.
Magda Gessler: - Nie podpisywałam umowy licencyjnej ze „Smaki Życia”. Zostałam oszukana
Nie każdy jest miłośnikiem gotowania, jednak z poradami Magdy Gessler może okazać się, że poruszanie po kulinarnej sztuce będzie o wiele łatwiejsze i przyjemniejsze.
Zobaczcie, co radzi najpopularniejsza restauratorka.
Klimat w kraju się zmieni. Zagrożenie dla Polski i świata.

Jak ugotować dobra zupę?
Zupa gotowana wyłącznie na wodzie filtrowanej.
Jak zdradza restauratorka Magda Gessler jest ona wtedy smaczniejsza a jej smak jest wyrazistszy.
Dodatkowo! Warzywa ugotują się szybciej.

Jak uratować przypalony bigos?
Przypalony bigos? Zdarzył się pewnie każdemu. Gdy kapusta się przypali jest gorzka i psuje smak.
Jak uratować bigos?
Gdy nam się przypali należy zmienić garnek. Ważne aby nie zbierać przypalonej części kapusty.

Najlepsze kotlety schabowe
Aby mięso było kruche Magda Gessler radzi mięso zostawic na noc w mleku z cebulą. Dzięki temu są one o wiele smaczniejsze, a mięso delikatniejsze.