Restauracja "Łabędź", (Pyskowice). Restauracja „Łabędź” mieści się na terenie ośrodka wypoczynkowego w Pyskowicach. Piękny zalew, wokoło las, cisza i spokój – to wszystko miało przyciągać gości.
Niestety, o ile weekendami, ktoś tu zagląda, w tygodniu w restauracji nic się nie dzieje. Sytuacja miała się poprawić, gdy do zespołu dołączył człowiek z wizją, manager Edward. Miał być wparciem dla właścicielki Małgorzaty. Edek przekonał cały zespół „Łabędzia”, że potrzebna im Magda Gessler!
W Pyskowicach restaurację o nazwie Łabędź prowadziło małżeństwo, które tonęło w długach. W trakcie emisji programu widzowie mogli śledzić sytuację, w jakiej znalazła się żona właściciela. Kobieta wraz z córką mieszkały w małym pokoiku w restauracji. Trudną sytuację właścicielki zaostrzał też kredyt zaciągnięty na restaurację, który mąż kazał spłacać żonie. Gdy Magda Gessler wróciła do Pyskowic na ocenę przeprowadzonej rewolucji, na drzwiach lokalu zastała kartkę „remont”. Całą rewolucję podsumowała słowami, że niektórym nie da się pomóc, mimo że bardzo się chce.
W restauracje Łabędź po rewolucji Magdy Gessler królowała kuchnia śląska.
Menu Magdy Gessler
- pstrąg a'la rulada śląska
- tatar ze śledzia
- czerwony barszcz
Kobiety o tym imieniu są najwierniejszymi partnerkami. Na li...
Reżyserka „Kuchennych rewolucji” o Magdzie Gessler: To zderzenie z wulkanem energetycznym
źródło: Agencja TVN/x-news