
Zobaczcie w galerii zdjęcia z międzypokoleniowego lepienia pierogów w restauracji na zamku w Golubiu-Dobrzyniu

Uczestnicy kulinarnego spotkania
Na lepieniu pierogów pojawiły się dzieci, ich mamy oraz babcie. Nie zabrakło też panów

Klimatyczne wnętrza
Właścicielka restauracji Herbarium udostępniła klimatyczne wnętrza na kulinarne spotkanie. W gotowaniu pierogów pomogli pracownicy lokalu.

Pod okiem specjalistki od kulinariów
- Radnej Monice Kwidzyńskiej udało się namówić Monikę Kucię (z prawej) do przeprowadzenia spotkania w naszym mieście. Dziennikarka i kuratorka kulinarna prowadzi warsztaty w całej Polsce. Tym bardziej nam miło, że znalazła czas na spotkanie międzpokoleniowe w Golubiu-Dobrzyniu. Super, że możemy spotkać się przed świętami, kilka pokoleń, lepić pierogi, świetnie się przy tym bawić i znaleźć czas dla siebie, na rozmowy – mówi radna Dominika Piotrowska.