
Jak niedziela, to Frymark bydgoski, którego wystawcy proponują zdrową, ekologiczną żywność, regionalne przysmaki, zaprawy, desery czy rękodzieło. Na Frymarku 15.11. nie brakowało świeżych warzyw i owoców, jaj, wędlin, serów. W słoiczkach zamknięte zostały smakowite musy, puddingi, jogurty naturalne, ale także owoce, paprykarze wegańskie, kapusta, zupy, flaczki i inne przysmaki. Ponadto na wynos oferowano pierogi, galaty, krokiety, czerninę... Oczywiście bogaty był, jak zawsze, wybór kaw, herbat, regionalnego browaru, przypraw, ziół. Były też m.in. naturalne kosmetyki i ręcznie szyte oraz malowane maskotki.
Wystawcy zachęcają już do składania świątecznych zamówień, które można złożyć także w tygodniu odszukując gospodarzy i producentów poprzez fanpage Frymarku bydgoskiego lub internetową stronę www.sklep.frymarkbydgoski.pl.

Jak niedziela, to Frymark bydgoski, którego wystawcy proponują zdrową, ekologiczną żywność, regionalne przysmaki, zaprawy, desery czy rękodzieło. Na Frymarku 15.11. nie brakowało świeżych warzyw i owoców, jaj, wędlin, serów. W słoiczkach zamknięte zostały smakowite musy, puddingi, jogurty naturalne, ale także owoce, paprykarze wegańskie, kapusta, zupy, flaczki i inne przysmaki. Ponadto na wynos oferowano pierogi, galaty, krokiety, czerninę... Oczywiście bogaty był, jak zawsze, wybór kaw, herbat, regionalnego browaru, przypraw, ziół. Były też m.in. naturalne kosmetyki i ręcznie szyte oraz malowane maskotki.
Wystawcy zachęcają już do składania świątecznych zamówień, które można złożyć także w tygodniu odszukując gospodarzy i producentów poprzez fanpage Frymarku bydgoskiego lub internetową stronę www.sklep.frymarkbydgoski.pl.

Jak niedziela, to Frymark bydgoski, którego wystawcy proponują zdrową, ekologiczną żywność, regionalne przysmaki, zaprawy, desery czy rękodzieło. Na Frymarku 15.11. nie brakowało świeżych warzyw i owoców, jaj, wędlin, serów. W słoiczkach zamknięte zostały smakowite musy, puddingi, jogurty naturalne, ale także owoce, paprykarze wegańskie, kapusta, zupy, flaczki i inne przysmaki. Ponadto na wynos oferowano pierogi, galaty, krokiety, czerninę... Oczywiście bogaty był, jak zawsze, wybór kaw, herbat, regionalnego browaru, przypraw, ziół. Były też m.in. naturalne kosmetyki i ręcznie szyte oraz malowane maskotki.
Wystawcy zachęcają już do składania świątecznych zamówień, które można złożyć także w tygodniu odszukując gospodarzy i producentów poprzez fanpage Frymarku bydgoskiego lub internetową stronę www.sklep.frymarkbydgoski.pl.

Jak niedziela, to Frymark bydgoski, którego wystawcy proponują zdrową, ekologiczną żywność, regionalne przysmaki, zaprawy, desery czy rękodzieło. Na Frymarku 15.11. nie brakowało świeżych warzyw i owoców, jaj, wędlin, serów. W słoiczkach zamknięte zostały smakowite musy, puddingi, jogurty naturalne, ale także owoce, paprykarze wegańskie, kapusta, zupy, flaczki i inne przysmaki. Ponadto na wynos oferowano pierogi, galaty, krokiety, czerninę... Oczywiście bogaty był, jak zawsze, wybór kaw, herbat, regionalnego browaru, przypraw, ziół. Były też m.in. naturalne kosmetyki i ręcznie szyte oraz malowane maskotki.
Wystawcy zachęcają już do składania świątecznych zamówień, które można złożyć także w tygodniu odszukując gospodarzy i producentów poprzez fanpage Frymarku bydgoskiego lub internetową stronę www.sklep.frymarkbydgoski.pl.