1 z 9
Przewijaj galerię w dół
Przy wyborze ryb kierujemy się świeżością, wagą, smakiem...
fot. pixabay

Przy wyborze ryb kierujemy się świeżością, wagą, smakiem oraz ceną. Warto również sprawdzić, czy dany gatunek jest bogaty w wartości odżywcze, m.in. kwasy tłuszczowe omega-3. Sprawdź, jakie ryby są najzdrowsze.

2 z 9
1.8 g kwasów tłuszczowych omega-3 w 100 g produktu.
fot. pixabay

Łosoś

1.8 g kwasów tłuszczowych omega-3 w 100 g produktu.

3 z 9
1.7 g kwasów tłuszczowych omega-3 w 100 g produktu.
fot. pixabay

Sardela

1.7 g kwasów tłuszczowych omega-3 w 100 g produktu.

4 z 9
1.4 g kwasów tłuszczowych omega-3 w 100 g produktu.
fot. pixabay

Sardynki

1.4 g kwasów tłuszczowych omega-3 w 100 g produktu.

Pozostały jeszcze 4 zdjęcia.
Przewijaj aby przejść do kolejnej strony galerii.

Polecamy

Taka ma być w 2026 roku pensja minimalna. Oto propozycja stawki od przyszłego roku

Taka ma być w 2026 roku pensja minimalna. Oto propozycja stawki od przyszłego roku

Harleye z całej Europy opanowały Myślęcinek. Zobaczcie zdjęcia z oficjalnego otwarcia

Harleye z całej Europy opanowały Myślęcinek. Zobaczcie zdjęcia z oficjalnego otwarcia

Parkrun Toruń: krótka rozgrzewka i w trasę! Mamy zdjęcia z sobotniego biegu

Parkrun Toruń: krótka rozgrzewka i w trasę! Mamy zdjęcia z sobotniego biegu

Zobacz również

Finał Dni Inowrocławia. Jest wesołe miasteczko i food trucki. Zobaczcie zdjęcia

Finał Dni Inowrocławia. Jest wesołe miasteczko i food trucki. Zobaczcie zdjęcia

W Grudziądzu dzieci pobiegły po medale i poduszki z lisem. Zobaczcie zdjęcia

W Grudziądzu dzieci pobiegły po medale i poduszki z lisem. Zobaczcie zdjęcia