1 z 9
Przewijaj galerię w dół
Przy wyborze ryb kierujemy się świeżością, wagą, smakiem...
fot. pixabay

Przy wyborze ryb kierujemy się świeżością, wagą, smakiem oraz ceną. Warto również sprawdzić, czy dany gatunek jest bogaty w wartości odżywcze, m.in. kwasy tłuszczowe omega-3. Sprawdź, jakie ryby są najzdrowsze.

2 z 9
1.8 g kwasów tłuszczowych omega-3 w 100 g produktu.
fot. pixabay

Łosoś

1.8 g kwasów tłuszczowych omega-3 w 100 g produktu.

3 z 9
1.7 g kwasów tłuszczowych omega-3 w 100 g produktu.
fot. pixabay

Sardela

1.7 g kwasów tłuszczowych omega-3 w 100 g produktu.

4 z 9
1.4 g kwasów tłuszczowych omega-3 w 100 g produktu.
fot. pixabay

Sardynki

1.4 g kwasów tłuszczowych omega-3 w 100 g produktu.

Pozostały jeszcze 4 zdjęcia.
Przewijaj aby przejść do kolejnej strony galerii.

Polecamy

Jacek Stachursky świętował 30-lecie kariery w Brześciu Kujawskim. Zdjęcia i wideo

Jacek Stachursky świętował 30-lecie kariery w Brześciu Kujawskim. Zdjęcia i wideo

Fryzjer z  Ciechocinka dołącza do elity stylistów Eurowizji. Spełnienie marzeń

Fryzjer z Ciechocinka dołącza do elity stylistów Eurowizji. Spełnienie marzeń

Bydgoskie Klasyki rozpoczęły sezon w Pałacu Lubostroń. Zdjęcia

Bydgoskie Klasyki rozpoczęły sezon w Pałacu Lubostroń. Zdjęcia

Zobacz również

Fryzjer z  Ciechocinka dołącza do elity stylistów Eurowizji. Spełnienie marzeń

Fryzjer z Ciechocinka dołącza do elity stylistów Eurowizji. Spełnienie marzeń

Tak było podczas XIII Niebieskiego Biegu Świadomości w Inowrocławiu. Zdjęcia

Tak było podczas XIII Niebieskiego Biegu Świadomości w Inowrocławiu. Zdjęcia