https://pomorska.pl
reklama
MKTG SR - pasek na kartach artykułów

Nasze Dobre 2012. Mąka ze Świecia nadaje się do ciast, chleba i pizzy! [wyniki głosowania]

tik
Mąka ta trafia do naszych kuchni od ponad 100 lat
Mąka ta trafia do naszych kuchni od ponad 100 lat Aleksandra Grzegorzewska
Mowa o mące wrocławskiej z Zakładów Młynarskich PZZ ze Świecia.

To produkt najwyższej jakości wyprodukowany tradycyjnie z polskiej pszenicy, bez dodatków i konserwantów. Niezastąpiony w gospodarstwie domowym. Mąka pszenna wrocławska typ 500 nadaje się zarówno do pieczenia ciast, chleba jak i pizzy.

Produkt ten spełnia wymagania klientów od ponad 100 lat. Skąd taki okres czasu? Bo tak długo sięga historia młyna w Przechowie, obecnie w Świeciu.

Chcesz wesprzeć mąkę wrocławską? Wystarczy wysłać SMS o treści ndkp.29 na numer 71466. Koszt jednej takiej wiadomości wynosi 1,23 zł z VAT.

Głosowanie trwa do 5 listopada do godz. 23.59. Produkty, które otrzymają najwięcej głosów zostaną wyróżnione.

ZOBACZCIE AKTUALNE WYNIKI GŁOSOWANIA W TEJ KATEGORII - PRODUKT SPOŻYWCZY

Komentarze 2

Komentowanie zostało tymczasowo wyłączone.

Podaj powód zgłoszenia

t
tomek p.
toć na zdjęciu widać, że wrocławska ze Świecia
A
Asia
To w końcu włocławska czy wrocławska ze świecia ?
Wróć na pomorska.pl Gazeta Pomorska