https://pomorska.pl
reklama

Nasze Dobre z Kujaw i Pomorza 2016. Szynka od dawien dawna. Głosujcie! [wyniki]

(d-ka)
Nadesłane
To jeden z najnowszych produktów firmy Gzella z Osia.

Gzella to znana marka z naszego na regionu posiadająca ponad 30-letnią tradycję.

Ciemna barwa podkreśla staranny proces wędzenia

Do naszego plebiscytu zgłosiła "Szynkę od Dawien Dawna". Powstała z połączenia starannie wyselekcjonowanego surowca wieprzowego oraz nadającej wyjątkową harmonię smaku mieszanki przypraw.

Jej ciemna barwa podkreśla bardzo staranny proces wędzenia, dzięki któremu stała się ona jednocześnie krucha i soczysta.
Brak dodatku fosforanów oraz glutenu powoduje, że stanowi ona doskonałe urozmaicenie diety wszystkich dbających o zdrowy tryb życia i cierpiących na problemy z tolerancją glutenu. Do wyprodukowania każdych 100 gramów tej szynki wykorzystano 110 gramów mięsa wieprzowego.

Chcą Państwo oddać głos na produkt firmy Można wysłać SMS na nr 72355 wpisując w nim treść: MIW.5 (kategoria "Mięso i wędliny).
Czytelnicy wskażą swojego zwycięzcę, czyli wybiorą "Super Smak 2016 Gazety Pomorskiej".

Głosowanie potrwa do 24 października (godz. 23:59). SMS wysyłamy na 72355 i podajmy w nim numer wybranego produktu. Kosztuje 2,46 zł z VAT-em.

W odpowiedzi na niego uczestnik otrzymuje kod dostępu do e-wydania. Wysyłając esemes produkt otrzymuje 5 punktów, a za pośrednictwem kliknięcia na www.strefabiznesu.pomorska.pl - 1 punkt.

Przygotowali dania. Powstały przepisy

Artykuły, którymi firmy chcą się pochwalić, prezentujemy w papierowej "Pomorskiej" oraz w naszym portalu Strefa Biznesu.
W Strefie Biznesu przypominamy także zwycięzców naszego plebiscytu z poprzednich lat.

Laureatów wskaże, tradycyjnie, profesjonalna kapituła. Jej przedstawiciele z dostarczonych artykułów przygotowali już dania i je ocenili. Powstały też unikatowe przepisy z produktów laureatów.

Nasza kapituła: znani szefowie kuchni

Dodajmy, że w skład kapituły wchodzą: Maciej Goncerzewicz, szef kuchni Restauracji Sowa w Bydgoszczy (przewodniczący kapituły), Krzysztof Bielawski, szef kuchni z Torunia, Sebastian Ferenc, szef kuchni City Hotelu w Bydgoszczy, Agata Jędraszczak, właścicielka szkoły gotowania i platformy kuchniaagaty.pl, Marcin Szukaj, współwłaściciel "Restauracji Kuchnia" w Bydgoszczy - szef kuchni.
Nasze Dobre z Kujaw i Pomorza 2016. Ale Petarda! Szefowie kuchni gotują z "Pomorską"

Biznes

Dalszy ciąg artykułu pod wideo ↓
emisja bez ograniczeń wiekowych
Wideo

Zwycięzców ogłosimy podczas listopadowego bankietu oraz w "Gazecie Pomorskiej" (28 listopada) i na www. strefabiznesu.pomorska.pl.Laureaci, którzy uzyskają nasz znak jakości, będą mogli posługiwać się nim w celach promocyjnych przez okrągły rok.

Mają Państwo pytania dotyczące plebiscytu? Napiszcie e-maila: [email protected] lub zadzwońcie: 52 32 63 244.

TUTAJ SĄ AKTUALNE WYNIKI GŁOSOWANIA

Polecane oferty
* Najniższa cena z ostatnich 30 dniMateriały promocyjne partnera

Wybrane dla Ciebie

Dodatkowe 2150 złotych dla osób powyżej 75. roku życia. Jak dostać bon senioralny?

Dodatkowe 2150 złotych dla osób powyżej 75. roku życia. Jak dostać bon senioralny?

Moda w uzdrowiskach. Takie ubrania kupisz w Ciechocinku i Inowrocławiu

Moda w uzdrowiskach. Takie ubrania kupisz w Ciechocinku i Inowrocławiu

Wróć na pomorska.pl Gazeta Pomorska