1 z 12
Przewijaj galerię w dół
W bydgoskim City Hotelu szefowie kuchni, członkowie kapituły...
fot. Tomasz Czachorowski

W bydgoskim City Hotelu szefowie kuchni, członkowie kapituły "Nasze Dobre z Kujaw i Pomorza 2016. Znak jakości Gazety Pomorskiej" przygotowywali dania z produktów zgłoszonych do plebiscytu (6 października).

- Ale petarda - mówił o niektórych z nich Maciej Goncerzewicz, szef kuchni Restauracji Sowa w Bydgoszczy, przewodniczący kapituły.

Z "Pomorską" gotowali także: Krzysztof Bielawski, szef kuchni z Torunia, Sebastian Ferenc, szef kuchni City Hotelu w Bydgoszczy, Agata Jędraszczak, właścicielka szkoły gotowania i platformy kuchniaagaty.pl i Marcin Szukaj, współwłaściciel "Restauracji Kuchnia" w Bydgoszczy - szef kuchni.

Powstały unikalne przepisy z produktów, które walczą o nasz znak jakości, ale na razie nie możemy zdradzać więcej szczegółów.

2 z 12
W bydgoskim City Hotelu szefowie kuchni, członkowie kapituły...
fot. Tomasz Czachorowski

W bydgoskim City Hotelu szefowie kuchni, członkowie kapituły "Nasze Dobre z Kujaw i Pomorza 2016. Znak jakości Gazety Pomorskiej" przygotowywali dania z produktów zgłoszonych do plebiscytu (6 października).

- Ale petarda - mówił o niektórych z nich Maciej Goncerzewicz, szef kuchni Restauracji Sowa w Bydgoszczy, przewodniczący kapituły.

Z "Pomorską" gotowali także: Krzysztof Bielawski, szef kuchni z Torunia, Sebastian Ferenc, szef kuchni City Hotelu w Bydgoszczy, Agata Jędraszczak, właścicielka szkoły gotowania i platformy kuchniaagaty.pl i Marcin Szukaj, współwłaściciel "Restauracji Kuchnia" w Bydgoszczy - szef kuchni.

3 z 12
W bydgoskim City Hotelu szefowie kuchni, członkowie kapituły...
fot. Tomasz Czachorowski

W bydgoskim City Hotelu szefowie kuchni, członkowie kapituły "Nasze Dobre z Kujaw i Pomorza 2016. Znak jakości Gazety Pomorskiej" przygotowywali dania z produktów zgłoszonych do plebiscytu (6 października).

- Ale petarda - mówił o niektórych z nich Maciej Goncerzewicz, szef kuchni Restauracji Sowa w Bydgoszczy, przewodniczący kapituły.

Z "Pomorską" gotowali także: Krzysztof Bielawski, szef kuchni z Torunia, Sebastian Ferenc, szef kuchni City Hotelu w Bydgoszczy, Agata Jędraszczak, właścicielka szkoły gotowania i platformy kuchniaagaty.pl i Marcin Szukaj, współwłaściciel "Restauracji Kuchnia" w Bydgoszczy - szef kuchni.

4 z 12
W bydgoskim City Hotelu szefowie kuchni, członkowie kapituły...
fot. Tomasz Czachorowski

W bydgoskim City Hotelu szefowie kuchni, członkowie kapituły "Nasze Dobre z Kujaw i Pomorza 2016. Znak jakości Gazety Pomorskiej" przygotowywali dania z produktów zgłoszonych do plebiscytu (6 października).

- Ale petarda - mówił o niektórych z nich Maciej Goncerzewicz, szef kuchni Restauracji Sowa w Bydgoszczy, przewodniczący kapituły.

Z "Pomorską" gotowali także: Krzysztof Bielawski, szef kuchni z Torunia, Sebastian Ferenc, szef kuchni City Hotelu w Bydgoszczy, Agata Jędraszczak, właścicielka szkoły gotowania i platformy kuchniaagaty.pl i Marcin Szukaj, współwłaściciel "Restauracji Kuchnia" w Bydgoszczy - szef kuchni.

Pozostało jeszcze 7 zdjęć.
Przewijaj aby przejść do kolejnej strony galerii.

Polecamy

Groźnie na drogach w regionie. Na S5 auto uderzyło w barierkę, na A1 dachował kamper

Groźnie na drogach w regionie. Na S5 auto uderzyło w barierkę, na A1 dachował kamper

Wypadek na S10 pod Toruniem. Bus zderzył się z osobówką, pięć osób poszkodowanych

Wypadek na S10 pod Toruniem. Bus zderzył się z osobówką, pięć osób poszkodowanych

Zaginęła 17-letnia Marta Pałczyńska. Szukają jej bliscy i bydgoska policja

Zaginęła 17-letnia Marta Pałczyńska. Szukają jej bliscy i bydgoska policja

Zobacz również

Hiszpania, Meksyk i Gruzja z food trucka. Wyjątkowy festiwal smaków w Bydgoszczy

Hiszpania, Meksyk i Gruzja z food trucka. Wyjątkowy festiwal smaków w Bydgoszczy

Wypadek na S10 pod Toruniem. Bus zderzył się z osobówką, pięć osób poszkodowanych

Wypadek na S10 pod Toruniem. Bus zderzył się z osobówką, pięć osób poszkodowanych