1 z 12
Przewijaj galerię w dół
W bydgoskim City Hotelu szefowie kuchni, członkowie kapituły...
fot. Tomasz Czachorowski

W bydgoskim City Hotelu szefowie kuchni, członkowie kapituły "Nasze Dobre z Kujaw i Pomorza 2016. Znak jakości Gazety Pomorskiej" przygotowywali dania z produktów zgłoszonych do plebiscytu (6 października).

- Ale petarda - mówił o niektórych z nich Maciej Goncerzewicz, szef kuchni Restauracji Sowa w Bydgoszczy, przewodniczący kapituły.

Z "Pomorską" gotowali także: Krzysztof Bielawski, szef kuchni z Torunia, Sebastian Ferenc, szef kuchni City Hotelu w Bydgoszczy, Agata Jędraszczak, właścicielka szkoły gotowania i platformy kuchniaagaty.pl i Marcin Szukaj, współwłaściciel "Restauracji Kuchnia" w Bydgoszczy - szef kuchni.

Powstały unikalne przepisy z produktów, które walczą o nasz znak jakości, ale na razie nie możemy zdradzać więcej szczegółów.

2 z 12
W bydgoskim City Hotelu szefowie kuchni, członkowie kapituły...
fot. Tomasz Czachorowski

W bydgoskim City Hotelu szefowie kuchni, członkowie kapituły "Nasze Dobre z Kujaw i Pomorza 2016. Znak jakości Gazety Pomorskiej" przygotowywali dania z produktów zgłoszonych do plebiscytu (6 października).

- Ale petarda - mówił o niektórych z nich Maciej Goncerzewicz, szef kuchni Restauracji Sowa w Bydgoszczy, przewodniczący kapituły.

Z "Pomorską" gotowali także: Krzysztof Bielawski, szef kuchni z Torunia, Sebastian Ferenc, szef kuchni City Hotelu w Bydgoszczy, Agata Jędraszczak, właścicielka szkoły gotowania i platformy kuchniaagaty.pl i Marcin Szukaj, współwłaściciel "Restauracji Kuchnia" w Bydgoszczy - szef kuchni.

3 z 12
W bydgoskim City Hotelu szefowie kuchni, członkowie kapituły...
fot. Tomasz Czachorowski

W bydgoskim City Hotelu szefowie kuchni, członkowie kapituły "Nasze Dobre z Kujaw i Pomorza 2016. Znak jakości Gazety Pomorskiej" przygotowywali dania z produktów zgłoszonych do plebiscytu (6 października).

- Ale petarda - mówił o niektórych z nich Maciej Goncerzewicz, szef kuchni Restauracji Sowa w Bydgoszczy, przewodniczący kapituły.

Z "Pomorską" gotowali także: Krzysztof Bielawski, szef kuchni z Torunia, Sebastian Ferenc, szef kuchni City Hotelu w Bydgoszczy, Agata Jędraszczak, właścicielka szkoły gotowania i platformy kuchniaagaty.pl i Marcin Szukaj, współwłaściciel "Restauracji Kuchnia" w Bydgoszczy - szef kuchni.

4 z 12
W bydgoskim City Hotelu szefowie kuchni, członkowie kapituły...
fot. Tomasz Czachorowski

W bydgoskim City Hotelu szefowie kuchni, członkowie kapituły "Nasze Dobre z Kujaw i Pomorza 2016. Znak jakości Gazety Pomorskiej" przygotowywali dania z produktów zgłoszonych do plebiscytu (6 października).

- Ale petarda - mówił o niektórych z nich Maciej Goncerzewicz, szef kuchni Restauracji Sowa w Bydgoszczy, przewodniczący kapituły.

Z "Pomorską" gotowali także: Krzysztof Bielawski, szef kuchni z Torunia, Sebastian Ferenc, szef kuchni City Hotelu w Bydgoszczy, Agata Jędraszczak, właścicielka szkoły gotowania i platformy kuchniaagaty.pl i Marcin Szukaj, współwłaściciel "Restauracji Kuchnia" w Bydgoszczy - szef kuchni.

Pozostało jeszcze 7 zdjęć.
Przewijaj aby przejść do kolejnej strony galerii.

Polecamy

Co za odpowiedź Twardych Pierników! Anwil znokautowany w Arenie Toruń

Co za odpowiedź Twardych Pierników! Anwil znokautowany w Arenie Toruń

Nie zabraknie gwiazd na 660-leciu Szubina. Ale jeszcze w maju sporo się będzie działo

Nie zabraknie gwiazd na 660-leciu Szubina. Ale jeszcze w maju sporo się będzie działo

Wybory prezydenckie 2025 w powiecie włocławskim. Kto wygrał? Wyniki, frekwencja

Wybory prezydenckie 2025 w powiecie włocławskim. Kto wygrał? Wyniki, frekwencja

Zobacz również

Nie zabraknie gwiazd na 660-leciu Szubina. Ale jeszcze w maju sporo się będzie działo

Nie zabraknie gwiazd na 660-leciu Szubina. Ale jeszcze w maju sporo się będzie działo

Ranking lokat bankowych w maju 2025. Nawet 7% dla nowych klientów

Ranking lokat bankowych w maju 2025. Nawet 7% dla nowych klientów