5 z 86
Niesłabnąca popularność plebiscytu "Nasze Dobre z Kujaw i...
fot. Jacek Smarz

Nasze Dobre z Kujaw i Pomorza 2017. Finał w Urzędzie Marszałkowskim w Toruniu

Niesłabnąca popularność plebiscytu "Nasze Dobre z Kujaw i Pomorza" powoduje, że już po raz dziesiąty zaprosiliśmy do uczestnictwa lokalne firmy, których artykuły są godne polecenia.

Prawie 50 firm rywalizowało o tytuł "Supersmak Gazety Pomorskiej 2017" w następujących kategoriach: "Mięso i wędliny", "Pieczywo", "Cukiernictwo", "Nabiał", "Przetwórstwo", "Produkcja spożywcza", "Produkty ekologiczne" oraz "Woda".

Do kapituły zaprosiliśmy fachowców:
Krzysztofa Bielawskiego (Restauracja Meluzyna w Bydgoszczy), Marcina Szukaja (Restauracja Kuchnia oraz Bulwar Bistro w Bydgoszczy), Rafała Godziemskiego (Memo Restaurant &Wine w Bydgoszczy), Agatę Jędraszczak (właścicielka blogu kulinarnego "Kuchnia Agaty"), Józefa Sadkiewicza (prezes Instytutu Sadkiewicza) i Sebastiana Ferenca (City Hotel w Bydgoszczy).

Kapituła zebrała się 11 października i wybrała zwycięzców plebiscytu. Tradycyjnie, jak w ubiegłych latach, swój tytuł przyznali również Czytelnicy "Pomorskiej" i Internauci za pomocą klików oraz SMS-ów.

Laureatów ogłosiliśmy podczas spotkania 7 listopada w Urzędzie Marszałkowskim w Toruniu, który jest partnerem naszego plebiscytu. Natomiast główny finał odbędzie się 18 listopada w Zielonych Arkadach (sponsor), gdzie będzie można posmakować dań przygotowanych przez kapitułę (z zwycięskich produktów pochodzących z jej wyboru).

Oficjalne wyniki podamy w specjalnym dodatku, który ukaże się 24 listopada.

Skoro świętowaliśmy okrągłą, 10. rocznicę naszego plebiscytu nie mogło obyć się bez okolicznościowego tortu, który upiekła cukiernia Rem Marco w Bydgoszczy.

6 z 86
Niesłabnąca popularność plebiscytu "Nasze Dobre z Kujaw i...
fot. Jacek Smarz

Nasze Dobre z Kujaw i Pomorza 2017. Finał w Urzędzie Marszałkowskim w Toruniu

Niesłabnąca popularność plebiscytu "Nasze Dobre z Kujaw i Pomorza" powoduje, że już po raz dziesiąty zaprosiliśmy do uczestnictwa lokalne firmy, których artykuły są godne polecenia.

Prawie 50 firm rywalizowało o tytuł "Supersmak Gazety Pomorskiej 2017" w następujących kategoriach: "Mięso i wędliny", "Pieczywo", "Cukiernictwo", "Nabiał", "Przetwórstwo", "Produkcja spożywcza", "Produkty ekologiczne" oraz "Woda".

Do kapituły zaprosiliśmy fachowców:
Krzysztofa Bielawskiego (Restauracja Meluzyna w Bydgoszczy), Marcina Szukaja (Restauracja Kuchnia oraz Bulwar Bistro w Bydgoszczy), Rafała Godziemskiego (Memo Restaurant &Wine w Bydgoszczy), Agatę Jędraszczak (właścicielka blogu kulinarnego "Kuchnia Agaty"), Józefa Sadkiewicza (prezes Instytutu Sadkiewicza) i Sebastiana Ferenca (City Hotel w Bydgoszczy).

Kapituła zebrała się 11 października i wybrała zwycięzców plebiscytu. Tradycyjnie, jak w ubiegłych latach, swój tytuł przyznali również Czytelnicy "Pomorskiej" i Internauci za pomocą klików oraz SMS-ów.

Laureatów ogłosiliśmy podczas spotkania 7 listopada w Urzędzie Marszałkowskim w Toruniu, który jest partnerem naszego plebiscytu. Natomiast główny finał odbędzie się 18 listopada w Zielonych Arkadach (sponsor), gdzie będzie można posmakować dań przygotowanych przez kapitułę (z zwycięskich produktów pochodzących z jej wyboru).

Oficjalne wyniki podamy w specjalnym dodatku, który ukaże się 24 listopada.

Skoro świętowaliśmy okrągłą, 10. rocznicę naszego plebiscytu nie mogło obyć się bez okolicznościowego tortu, który upiekła cukiernia Rem Marco w Bydgoszczy.

7 z 86
Niesłabnąca popularność plebiscytu "Nasze Dobre z Kujaw i...
fot. Jacek Smarz

Nasze Dobre z Kujaw i Pomorza 2017. Finał w Urzędzie Marszałkowskim w Toruniu

Niesłabnąca popularność plebiscytu "Nasze Dobre z Kujaw i Pomorza" powoduje, że już po raz dziesiąty zaprosiliśmy do uczestnictwa lokalne firmy, których artykuły są godne polecenia.

Prawie 50 firm rywalizowało o tytuł "Supersmak Gazety Pomorskiej 2017" w następujących kategoriach: "Mięso i wędliny", "Pieczywo", "Cukiernictwo", "Nabiał", "Przetwórstwo", "Produkcja spożywcza", "Produkty ekologiczne" oraz "Woda".

Do kapituły zaprosiliśmy fachowców:
Krzysztofa Bielawskiego (Restauracja Meluzyna w Bydgoszczy), Marcina Szukaja (Restauracja Kuchnia oraz Bulwar Bistro w Bydgoszczy), Rafała Godziemskiego (Memo Restaurant &Wine w Bydgoszczy), Agatę Jędraszczak (właścicielka blogu kulinarnego "Kuchnia Agaty"), Józefa Sadkiewicza (prezes Instytutu Sadkiewicza) i Sebastiana Ferenca (City Hotel w Bydgoszczy).

Kapituła zebrała się 11 października i wybrała zwycięzców plebiscytu. Tradycyjnie, jak w ubiegłych latach, swój tytuł przyznali również Czytelnicy "Pomorskiej" i Internauci za pomocą klików oraz SMS-ów.

Laureatów ogłosiliśmy podczas spotkania 7 listopada w Urzędzie Marszałkowskim w Toruniu, który jest partnerem naszego plebiscytu. Natomiast główny finał odbędzie się 18 listopada w Zielonych Arkadach (sponsor), gdzie będzie można posmakować dań przygotowanych przez kapitułę (z zwycięskich produktów pochodzących z jej wyboru).

Oficjalne wyniki podamy w specjalnym dodatku, który ukaże się 24 listopada.

Skoro świętowaliśmy okrągłą, 10. rocznicę naszego plebiscytu nie mogło obyć się bez okolicznościowego tortu, który upiekła cukiernia Rem Marco w Bydgoszczy.

8 z 86
Niesłabnąca popularność plebiscytu "Nasze Dobre z Kujaw i...
fot. Jacek Smarz

Nasze Dobre z Kujaw i Pomorza 2017. Finał w Urzędzie Marszałkowskim w Toruniu

Niesłabnąca popularność plebiscytu "Nasze Dobre z Kujaw i Pomorza" powoduje, że już po raz dziesiąty zaprosiliśmy do uczestnictwa lokalne firmy, których artykuły są godne polecenia.

Prawie 50 firm rywalizowało o tytuł "Supersmak Gazety Pomorskiej 2017" w następujących kategoriach: "Mięso i wędliny", "Pieczywo", "Cukiernictwo", "Nabiał", "Przetwórstwo", "Produkcja spożywcza", "Produkty ekologiczne" oraz "Woda".

Do kapituły zaprosiliśmy fachowców:
Krzysztofa Bielawskiego (Restauracja Meluzyna w Bydgoszczy), Marcina Szukaja (Restauracja Kuchnia oraz Bulwar Bistro w Bydgoszczy), Rafała Godziemskiego (Memo Restaurant &Wine w Bydgoszczy), Agatę Jędraszczak (właścicielka blogu kulinarnego "Kuchnia Agaty"), Józefa Sadkiewicza (prezes Instytutu Sadkiewicza) i Sebastiana Ferenca (City Hotel w Bydgoszczy).

Kapituła zebrała się 11 października i wybrała zwycięzców plebiscytu. Tradycyjnie, jak w ubiegłych latach, swój tytuł przyznali również Czytelnicy "Pomorskiej" i Internauci za pomocą klików oraz SMS-ów.

Laureatów ogłosiliśmy podczas spotkania 7 listopada w Urzędzie Marszałkowskim w Toruniu, który jest partnerem naszego plebiscytu. Natomiast główny finał odbędzie się 18 listopada w Zielonych Arkadach (sponsor), gdzie będzie można posmakować dań przygotowanych przez kapitułę (z zwycięskich produktów pochodzących z jej wyboru).

Oficjalne wyniki podamy w specjalnym dodatku, który ukaże się 24 listopada.

Skoro świętowaliśmy okrągłą, 10. rocznicę naszego plebiscytu nie mogło obyć się bez okolicznościowego tortu, który upiekła cukiernia Rem Marco w Bydgoszczy.

Pozostało jeszcze 77 zdjęć.
Przewijaj aby przejść do kolejnej strony galerii.

Polecamy

Zobaczcie jak one tańczą! Mistrzostwa Polski Mażoretek trwają w Chełmnie

Zobaczcie jak one tańczą! Mistrzostwa Polski Mażoretek trwają w Chełmnie

Twarde Pierniki krok bliżej play off! Tak kibicowaliście koszykarzom - Galeria

Twarde Pierniki krok bliżej play off! Tak kibicowaliście koszykarzom - Galeria

Taniec i śpiew! Wesoło było na XII Koncercie Muzyki Filmowej w Grudziądzu. Zdjęcia

Taniec i śpiew! Wesoło było na XII Koncercie Muzyki Filmowej w Grudziądzu. Zdjęcia

Zobacz również

"Makbet" był ostatnim spektaklem festiwalu Grudziądzka Wiosna Teatralna. Mamy zdjęcia

"Makbet" był ostatnim spektaklem festiwalu Grudziądzka Wiosna Teatralna. Mamy zdjęcia

Tak było podczas imprezy "Goplanie dla Autyzmu" w Kruszwicy

Tak było podczas imprezy "Goplanie dla Autyzmu" w Kruszwicy