9 z 86
Niesłabnąca popularność plebiscytu "Nasze Dobre z Kujaw i...
fot. Jacek Smarz

Nasze Dobre z Kujaw i Pomorza 2017. Finał w Urzędzie Marszałkowskim w Toruniu

Niesłabnąca popularność plebiscytu "Nasze Dobre z Kujaw i Pomorza" powoduje, że już po raz dziesiąty zaprosiliśmy do uczestnictwa lokalne firmy, których artykuły są godne polecenia.

Prawie 50 firm rywalizowało o tytuł "Supersmak Gazety Pomorskiej 2017" w następujących kategoriach: "Mięso i wędliny", "Pieczywo", "Cukiernictwo", "Nabiał", "Przetwórstwo", "Produkcja spożywcza", "Produkty ekologiczne" oraz "Woda".

Do kapituły zaprosiliśmy fachowców:
Krzysztofa Bielawskiego (Restauracja Meluzyna w Bydgoszczy), Marcina Szukaja (Restauracja Kuchnia oraz Bulwar Bistro w Bydgoszczy), Rafała Godziemskiego (Memo Restaurant &Wine w Bydgoszczy), Agatę Jędraszczak (właścicielka blogu kulinarnego "Kuchnia Agaty"), Józefa Sadkiewicza (prezes Instytutu Sadkiewicza) i Sebastiana Ferenca (City Hotel w Bydgoszczy).

Kapituła zebrała się 11 października i wybrała zwycięzców plebiscytu. Tradycyjnie, jak w ubiegłych latach, swój tytuł przyznali również Czytelnicy "Pomorskiej" i Internauci za pomocą klików oraz SMS-ów.

Laureatów ogłosiliśmy podczas spotkania 7 listopada w Urzędzie Marszałkowskim w Toruniu, który jest partnerem naszego plebiscytu. Natomiast główny finał odbędzie się 18 listopada w Zielonych Arkadach (sponsor), gdzie będzie można posmakować dań przygotowanych przez kapitułę (z zwycięskich produktów pochodzących z jej wyboru).

Oficjalne wyniki podamy w specjalnym dodatku, który ukaże się 24 listopada.

Skoro świętowaliśmy okrągłą, 10. rocznicę naszego plebiscytu nie mogło obyć się bez okolicznościowego tortu, który upiekła cukiernia Rem Marco w Bydgoszczy.

10 z 86
Niesłabnąca popularność plebiscytu "Nasze Dobre z Kujaw i...
fot. Jacek Smarz

Nasze Dobre z Kujaw i Pomorza 2017. Finał w Urzędzie Marszałkowskim w Toruniu

Niesłabnąca popularność plebiscytu "Nasze Dobre z Kujaw i Pomorza" powoduje, że już po raz dziesiąty zaprosiliśmy do uczestnictwa lokalne firmy, których artykuły są godne polecenia.

Prawie 50 firm rywalizowało o tytuł "Supersmak Gazety Pomorskiej 2017" w następujących kategoriach: "Mięso i wędliny", "Pieczywo", "Cukiernictwo", "Nabiał", "Przetwórstwo", "Produkcja spożywcza", "Produkty ekologiczne" oraz "Woda".

Do kapituły zaprosiliśmy fachowców:
Krzysztofa Bielawskiego (Restauracja Meluzyna w Bydgoszczy), Marcina Szukaja (Restauracja Kuchnia oraz Bulwar Bistro w Bydgoszczy), Rafała Godziemskiego (Memo Restaurant &Wine w Bydgoszczy), Agatę Jędraszczak (właścicielka blogu kulinarnego "Kuchnia Agaty"), Józefa Sadkiewicza (prezes Instytutu Sadkiewicza) i Sebastiana Ferenca (City Hotel w Bydgoszczy).

Kapituła zebrała się 11 października i wybrała zwycięzców plebiscytu. Tradycyjnie, jak w ubiegłych latach, swój tytuł przyznali również Czytelnicy "Pomorskiej" i Internauci za pomocą klików oraz SMS-ów.

Laureatów ogłosiliśmy podczas spotkania 7 listopada w Urzędzie Marszałkowskim w Toruniu, który jest partnerem naszego plebiscytu. Natomiast główny finał odbędzie się 18 listopada w Zielonych Arkadach (sponsor), gdzie będzie można posmakować dań przygotowanych przez kapitułę (z zwycięskich produktów pochodzących z jej wyboru).

Oficjalne wyniki podamy w specjalnym dodatku, który ukaże się 24 listopada.

Skoro świętowaliśmy okrągłą, 10. rocznicę naszego plebiscytu nie mogło obyć się bez okolicznościowego tortu, który upiekła cukiernia Rem Marco w Bydgoszczy.

11 z 86
Niesłabnąca popularność plebiscytu "Nasze Dobre z Kujaw i...
fot. Jacek Smarz

Nasze Dobre z Kujaw i Pomorza 2017. Finał w Urzędzie Marszałkowskim w Toruniu

Niesłabnąca popularność plebiscytu "Nasze Dobre z Kujaw i Pomorza" powoduje, że już po raz dziesiąty zaprosiliśmy do uczestnictwa lokalne firmy, których artykuły są godne polecenia.

Prawie 50 firm rywalizowało o tytuł "Supersmak Gazety Pomorskiej 2017" w następujących kategoriach: "Mięso i wędliny", "Pieczywo", "Cukiernictwo", "Nabiał", "Przetwórstwo", "Produkcja spożywcza", "Produkty ekologiczne" oraz "Woda".

Do kapituły zaprosiliśmy fachowców:
Krzysztofa Bielawskiego (Restauracja Meluzyna w Bydgoszczy), Marcina Szukaja (Restauracja Kuchnia oraz Bulwar Bistro w Bydgoszczy), Rafała Godziemskiego (Memo Restaurant &Wine w Bydgoszczy), Agatę Jędraszczak (właścicielka blogu kulinarnego "Kuchnia Agaty"), Józefa Sadkiewicza (prezes Instytutu Sadkiewicza) i Sebastiana Ferenca (City Hotel w Bydgoszczy).

Kapituła zebrała się 11 października i wybrała zwycięzców plebiscytu. Tradycyjnie, jak w ubiegłych latach, swój tytuł przyznali również Czytelnicy "Pomorskiej" i Internauci za pomocą klików oraz SMS-ów.

Laureatów ogłosiliśmy podczas spotkania 7 listopada w Urzędzie Marszałkowskim w Toruniu, który jest partnerem naszego plebiscytu. Natomiast główny finał odbędzie się 18 listopada w Zielonych Arkadach (sponsor), gdzie będzie można posmakować dań przygotowanych przez kapitułę (z zwycięskich produktów pochodzących z jej wyboru).

Oficjalne wyniki podamy w specjalnym dodatku, który ukaże się 24 listopada.

Skoro świętowaliśmy okrągłą, 10. rocznicę naszego plebiscytu nie mogło obyć się bez okolicznościowego tortu, który upiekła cukiernia Rem Marco w Bydgoszczy.

12 z 86
Niesłabnąca popularność plebiscytu "Nasze Dobre z Kujaw i...
fot. Jacek Smarz

Nasze Dobre z Kujaw i Pomorza 2017. Finał w Urzędzie Marszałkowskim w Toruniu

Niesłabnąca popularność plebiscytu "Nasze Dobre z Kujaw i Pomorza" powoduje, że już po raz dziesiąty zaprosiliśmy do uczestnictwa lokalne firmy, których artykuły są godne polecenia.

Prawie 50 firm rywalizowało o tytuł "Supersmak Gazety Pomorskiej 2017" w następujących kategoriach: "Mięso i wędliny", "Pieczywo", "Cukiernictwo", "Nabiał", "Przetwórstwo", "Produkcja spożywcza", "Produkty ekologiczne" oraz "Woda".

Do kapituły zaprosiliśmy fachowców:
Krzysztofa Bielawskiego (Restauracja Meluzyna w Bydgoszczy), Marcina Szukaja (Restauracja Kuchnia oraz Bulwar Bistro w Bydgoszczy), Rafała Godziemskiego (Memo Restaurant &Wine w Bydgoszczy), Agatę Jędraszczak (właścicielka blogu kulinarnego "Kuchnia Agaty"), Józefa Sadkiewicza (prezes Instytutu Sadkiewicza) i Sebastiana Ferenca (City Hotel w Bydgoszczy).

Kapituła zebrała się 11 października i wybrała zwycięzców plebiscytu. Tradycyjnie, jak w ubiegłych latach, swój tytuł przyznali również Czytelnicy "Pomorskiej" i Internauci za pomocą klików oraz SMS-ów.

Laureatów ogłosiliśmy podczas spotkania 7 listopada w Urzędzie Marszałkowskim w Toruniu, który jest partnerem naszego plebiscytu. Natomiast główny finał odbędzie się 18 listopada w Zielonych Arkadach (sponsor), gdzie będzie można posmakować dań przygotowanych przez kapitułę (z zwycięskich produktów pochodzących z jej wyboru).

Oficjalne wyniki podamy w specjalnym dodatku, który ukaże się 24 listopada.

Skoro świętowaliśmy okrągłą, 10. rocznicę naszego plebiscytu nie mogło obyć się bez okolicznościowego tortu, który upiekła cukiernia Rem Marco w Bydgoszczy.

Pozostały jeszcze 73 zdjęcia.
Przewijaj aby przejść do kolejnej strony galerii.

Polecamy

Objawy chorej wątroby zobaczysz na skórze. Oto sygnały alarmowe

Objawy chorej wątroby zobaczysz na skórze. Oto sygnały alarmowe

Red. Stanisław Kaszyński podzieli się wrażeniami z pobytu w Chinach. Zdjęcia

Red. Stanisław Kaszyński podzieli się wrażeniami z pobytu w Chinach. Zdjęcia

Młodzi aktorzy na scenie. Gala przeglądu Grudziądzka Kieszeń Sceniczna

Młodzi aktorzy na scenie. Gala przeglądu Grudziądzka Kieszeń Sceniczna

Zobacz również

W Pturku oficjalnie otwarto przebudowany odcinek drogi wojewódzkiej nr 251

W Pturku oficjalnie otwarto przebudowany odcinek drogi wojewódzkiej nr 251

Młodzi aktorzy na scenie. Gala przeglądu Grudziądzka Kieszeń Sceniczna

Młodzi aktorzy na scenie. Gala przeglądu Grudziądzka Kieszeń Sceniczna