13 z 86
Niesłabnąca popularność plebiscytu "Nasze Dobre z Kujaw i...
fot. Jacek Smarz

Nasze Dobre z Kujaw i Pomorza 2017. Finał w Urzędzie Marszałkowskim w Toruniu

Niesłabnąca popularność plebiscytu "Nasze Dobre z Kujaw i Pomorza" powoduje, że już po raz dziesiąty zaprosiliśmy do uczestnictwa lokalne firmy, których artykuły są godne polecenia.

Prawie 50 firm rywalizowało o tytuł "Supersmak Gazety Pomorskiej 2017" w następujących kategoriach: "Mięso i wędliny", "Pieczywo", "Cukiernictwo", "Nabiał", "Przetwórstwo", "Produkcja spożywcza", "Produkty ekologiczne" oraz "Woda".

Do kapituły zaprosiliśmy fachowców:
Krzysztofa Bielawskiego (Restauracja Meluzyna w Bydgoszczy), Marcina Szukaja (Restauracja Kuchnia oraz Bulwar Bistro w Bydgoszczy), Rafała Godziemskiego (Memo Restaurant &Wine w Bydgoszczy), Agatę Jędraszczak (właścicielka blogu kulinarnego "Kuchnia Agaty"), Józefa Sadkiewicza (prezes Instytutu Sadkiewicza) i Sebastiana Ferenca (City Hotel w Bydgoszczy).

Kapituła zebrała się 11 października i wybrała zwycięzców plebiscytu. Tradycyjnie, jak w ubiegłych latach, swój tytuł przyznali również Czytelnicy "Pomorskiej" i Internauci za pomocą klików oraz SMS-ów.

Laureatów ogłosiliśmy podczas spotkania 7 listopada w Urzędzie Marszałkowskim w Toruniu, który jest partnerem naszego plebiscytu. Natomiast główny finał odbędzie się 18 listopada w Zielonych Arkadach (sponsor), gdzie będzie można posmakować dań przygotowanych przez kapitułę (z zwycięskich produktów pochodzących z jej wyboru).

Oficjalne wyniki podamy w specjalnym dodatku, który ukaże się 24 listopada.

Skoro świętowaliśmy okrągłą, 10. rocznicę naszego plebiscytu nie mogło obyć się bez okolicznościowego tortu, który upiekła cukiernia Rem Marco w Bydgoszczy.

14 z 86
Niesłabnąca popularność plebiscytu "Nasze Dobre z Kujaw i...
fot. Jacek Smarz

Nasze Dobre z Kujaw i Pomorza 2017. Finał w Urzędzie Marszałkowskim w Toruniu

Niesłabnąca popularność plebiscytu "Nasze Dobre z Kujaw i Pomorza" powoduje, że już po raz dziesiąty zaprosiliśmy do uczestnictwa lokalne firmy, których artykuły są godne polecenia.

Prawie 50 firm rywalizowało o tytuł "Supersmak Gazety Pomorskiej 2017" w następujących kategoriach: "Mięso i wędliny", "Pieczywo", "Cukiernictwo", "Nabiał", "Przetwórstwo", "Produkcja spożywcza", "Produkty ekologiczne" oraz "Woda".

Do kapituły zaprosiliśmy fachowców:
Krzysztofa Bielawskiego (Restauracja Meluzyna w Bydgoszczy), Marcina Szukaja (Restauracja Kuchnia oraz Bulwar Bistro w Bydgoszczy), Rafała Godziemskiego (Memo Restaurant &Wine w Bydgoszczy), Agatę Jędraszczak (właścicielka blogu kulinarnego "Kuchnia Agaty"), Józefa Sadkiewicza (prezes Instytutu Sadkiewicza) i Sebastiana Ferenca (City Hotel w Bydgoszczy).

Kapituła zebrała się 11 października i wybrała zwycięzców plebiscytu. Tradycyjnie, jak w ubiegłych latach, swój tytuł przyznali również Czytelnicy "Pomorskiej" i Internauci za pomocą klików oraz SMS-ów.

Laureatów ogłosiliśmy podczas spotkania 7 listopada w Urzędzie Marszałkowskim w Toruniu, który jest partnerem naszego plebiscytu. Natomiast główny finał odbędzie się 18 listopada w Zielonych Arkadach (sponsor), gdzie będzie można posmakować dań przygotowanych przez kapitułę (z zwycięskich produktów pochodzących z jej wyboru).

Oficjalne wyniki podamy w specjalnym dodatku, który ukaże się 24 listopada.

Skoro świętowaliśmy okrągłą, 10. rocznicę naszego plebiscytu nie mogło obyć się bez okolicznościowego tortu, który upiekła cukiernia Rem Marco w Bydgoszczy.

15 z 86
Niesłabnąca popularność plebiscytu "Nasze Dobre z Kujaw i...
fot. Jacek Smarz

Nasze Dobre z Kujaw i Pomorza 2017. Finał w Urzędzie Marszałkowskim w Toruniu

Niesłabnąca popularność plebiscytu "Nasze Dobre z Kujaw i Pomorza" powoduje, że już po raz dziesiąty zaprosiliśmy do uczestnictwa lokalne firmy, których artykuły są godne polecenia.

Prawie 50 firm rywalizowało o tytuł "Supersmak Gazety Pomorskiej 2017" w następujących kategoriach: "Mięso i wędliny", "Pieczywo", "Cukiernictwo", "Nabiał", "Przetwórstwo", "Produkcja spożywcza", "Produkty ekologiczne" oraz "Woda".

Do kapituły zaprosiliśmy fachowców:
Krzysztofa Bielawskiego (Restauracja Meluzyna w Bydgoszczy), Marcina Szukaja (Restauracja Kuchnia oraz Bulwar Bistro w Bydgoszczy), Rafała Godziemskiego (Memo Restaurant &Wine w Bydgoszczy), Agatę Jędraszczak (właścicielka blogu kulinarnego "Kuchnia Agaty"), Józefa Sadkiewicza (prezes Instytutu Sadkiewicza) i Sebastiana Ferenca (City Hotel w Bydgoszczy).

Kapituła zebrała się 11 października i wybrała zwycięzców plebiscytu. Tradycyjnie, jak w ubiegłych latach, swój tytuł przyznali również Czytelnicy "Pomorskiej" i Internauci za pomocą klików oraz SMS-ów.

Laureatów ogłosiliśmy podczas spotkania 7 listopada w Urzędzie Marszałkowskim w Toruniu, który jest partnerem naszego plebiscytu. Natomiast główny finał odbędzie się 18 listopada w Zielonych Arkadach (sponsor), gdzie będzie można posmakować dań przygotowanych przez kapitułę (z zwycięskich produktów pochodzących z jej wyboru).

Oficjalne wyniki podamy w specjalnym dodatku, który ukaże się 24 listopada.

Skoro świętowaliśmy okrągłą, 10. rocznicę naszego plebiscytu nie mogło obyć się bez okolicznościowego tortu, który upiekła cukiernia Rem Marco w Bydgoszczy.

16 z 86
Niesłabnąca popularność plebiscytu "Nasze Dobre z Kujaw i...
fot. Jacek Smarz

Nasze Dobre z Kujaw i Pomorza 2017. Finał w Urzędzie Marszałkowskim w Toruniu

Niesłabnąca popularność plebiscytu "Nasze Dobre z Kujaw i Pomorza" powoduje, że już po raz dziesiąty zaprosiliśmy do uczestnictwa lokalne firmy, których artykuły są godne polecenia.

Prawie 50 firm rywalizowało o tytuł "Supersmak Gazety Pomorskiej 2017" w następujących kategoriach: "Mięso i wędliny", "Pieczywo", "Cukiernictwo", "Nabiał", "Przetwórstwo", "Produkcja spożywcza", "Produkty ekologiczne" oraz "Woda".

Do kapituły zaprosiliśmy fachowców:
Krzysztofa Bielawskiego (Restauracja Meluzyna w Bydgoszczy), Marcina Szukaja (Restauracja Kuchnia oraz Bulwar Bistro w Bydgoszczy), Rafała Godziemskiego (Memo Restaurant &Wine w Bydgoszczy), Agatę Jędraszczak (właścicielka blogu kulinarnego "Kuchnia Agaty"), Józefa Sadkiewicza (prezes Instytutu Sadkiewicza) i Sebastiana Ferenca (City Hotel w Bydgoszczy).

Kapituła zebrała się 11 października i wybrała zwycięzców plebiscytu. Tradycyjnie, jak w ubiegłych latach, swój tytuł przyznali również Czytelnicy "Pomorskiej" i Internauci za pomocą klików oraz SMS-ów.

Laureatów ogłosiliśmy podczas spotkania 7 listopada w Urzędzie Marszałkowskim w Toruniu, który jest partnerem naszego plebiscytu. Natomiast główny finał odbędzie się 18 listopada w Zielonych Arkadach (sponsor), gdzie będzie można posmakować dań przygotowanych przez kapitułę (z zwycięskich produktów pochodzących z jej wyboru).

Oficjalne wyniki podamy w specjalnym dodatku, który ukaże się 24 listopada.

Skoro świętowaliśmy okrągłą, 10. rocznicę naszego plebiscytu nie mogło obyć się bez okolicznościowego tortu, który upiekła cukiernia Rem Marco w Bydgoszczy.

Pozostało jeszcze 69 zdjęć.
Przewijaj aby przejść do kolejnej strony galerii.

Polecamy

Wielkie święto w I LO w Grudziądzu! Tak uczczono 1000. rocznicę koronacji  Chrobrego

Wielkie święto w I LO w Grudziądzu! Tak uczczono 1000. rocznicę koronacji Chrobrego

Grudziądzcy Flisacy mają niezwykłe życiorysy. Promocja książki Aleksandry Pasis

Grudziądzcy Flisacy mają niezwykłe życiorysy. Promocja książki Aleksandry Pasis

Venom przejmuje Avengersów! Efekty tej fuzji są widowiskowe

Venom przejmuje Avengersów! Efekty tej fuzji są widowiskowe

Zobacz również

Festiwal Food Trucków w Grudziądzu. Jeszcze w sobotę i niedzielę 26 i 27 kwietnia

Festiwal Food Trucków w Grudziądzu. Jeszcze w sobotę i niedzielę 26 i 27 kwietnia

Grudziądzcy Flisacy mają niezwykłe życiorysy. Promocja książki Aleksandry Pasis

Grudziądzcy Flisacy mają niezwykłe życiorysy. Promocja książki Aleksandry Pasis