13 z 21
Kilka godzin trwały  obrady kapituły plebiscytu "Nasze Dobre...
fot. Dariusz Bloch

Nasze Dobre z Kujaw i Pomorza 2017. Oglądali, smakowali, gotowali i wybrali zwycięzców [zdjęcia]

Kilka godzin trwały obrady kapituły plebiscytu "Nasze Dobre z Kujaw i Pomorza 2017" - 11 października w City Hotelu w Bydgoszczy.

Kapituła zebrała się o godz. 10.00, a rozchodziła w późnych godzinach popołudniowych.

- Produkty są ciekawe, ładnie i praktycznie opakowane. Mamy coś i dla zdrowia, i dla ciała - komentował dr Józef Sadkiewicz, członek naszej kapituły. Jest adiunktem UTP na Wydziale Technologii Żywności Inżynierii Chemicznej. To wieloletni praktyk i ekspert w branży zbożowo-młynarsko-piekarskiej i kulinarnej, prezes i współwłaściciel Instytutu Sadkiewicza.

Do kapituły zaprosiliśmy także: Krzysztofa Bielawskiego (szefa kuchni Restauracji Meluzyna w Bydgoszczy, zdobył m.in. tytuł Gault & Millau "Młody talent 2016"), Marcina Szukaja (szefa Restauracji Kuchnia oraz Bulwaru Bistro w Bydgoszczy, laureata licznych konkursów kulinarnych), Rafała Godziemskiego (właściciela restauracji Memo Restaurant &Wine w Bydgoszczy oraz pasjonata gotowania i walorów estetycznych dań), Agatę Jędraszczak (właścicielkę bloga kulinarnego "Kuchnia Agaty", autorkę książki "Dieta Agaty") oraz Sebastiana Ferenca (szefa kuchni z City Hotelu w Bydgoszczy).

Na razie nie możemy zdradzić laureatów wybranych przez kapitułę.

Przypomnijmy, że podczas plebiscytu odbędą się dwa finały - pierwszy 7 listopada w Urzędzie Marszałkowskim w Toruniu, gdzie wręczymy nagrody. Na kolejny zaprosimy do Centrum Handlowego Zielone Arkady w Bydgoszczy 18 listopada. Wezmą w nim udział laureaci wybrani głosami kapituły.

Oficjalne ogłoszenie wyników plebiscytu nastąpi 24 listopada na łamach "Gazety Pomorskiej" i w serwisie http://www.pomorska.pl/strefa-biznesu/.

14 z 21
Kilka godzin trwały  obrady kapituły plebiscytu "Nasze Dobre...
fot. Dariusz Bloch

Nasze Dobre z Kujaw i Pomorza 2017. Oglądali, smakowali, gotowali i wybrali zwycięzców [zdjęcia]

Kilka godzin trwały obrady kapituły plebiscytu "Nasze Dobre z Kujaw i Pomorza 2017" - 11 października w City Hotelu w Bydgoszczy.

Kapituła zebrała się o godz. 10.00, a rozchodziła w późnych godzinach popołudniowych.

- Produkty są ciekawe, ładnie i praktycznie opakowane. Mamy coś i dla zdrowia, i dla ciała - komentował dr Józef Sadkiewicz, członek naszej kapituły. Jest adiunktem UTP na Wydziale Technologii Żywności Inżynierii Chemicznej. To wieloletni praktyk i ekspert w branży zbożowo-młynarsko-piekarskiej i kulinarnej, prezes i współwłaściciel Instytutu Sadkiewicza.

Do kapituły zaprosiliśmy także: Krzysztofa Bielawskiego (szefa kuchni Restauracji Meluzyna w Bydgoszczy, zdobył m.in. tytuł Gault & Millau "Młody talent 2016"), Marcina Szukaja (szefa Restauracji Kuchnia oraz Bulwaru Bistro w Bydgoszczy, laureata licznych konkursów kulinarnych), Rafała Godziemskiego (właściciela restauracji Memo Restaurant &Wine w Bydgoszczy oraz pasjonata gotowania i walorów estetycznych dań), Agatę Jędraszczak (właścicielkę bloga kulinarnego "Kuchnia Agaty", autorkę książki "Dieta Agaty") oraz Sebastiana Ferenca (szefa kuchni z City Hotelu w Bydgoszczy).

Na razie nie możemy zdradzić laureatów wybranych przez kapitułę.

Przypomnijmy, że podczas plebiscytu odbędą się dwa finały - pierwszy 7 listopada w Urzędzie Marszałkowskim w Toruniu, gdzie wręczymy nagrody. Na kolejny zaprosimy do Centrum Handlowego Zielone Arkady w Bydgoszczy 18 listopada. Wezmą w nim udział laureaci wybrani głosami kapituły.

Oficjalne ogłoszenie wyników plebiscytu nastąpi 24 listopada na łamach "Gazety Pomorskiej" i w serwisie http://www.pomorska.pl/strefa-biznesu/.

15 z 21
Kilka godzin trwały  obrady kapituły plebiscytu "Nasze Dobre...
fot. Dariusz Bloch

Nasze Dobre z Kujaw i Pomorza 2017. Oglądali, smakowali, gotowali i wybrali zwycięzców [zdjęcia]

Kilka godzin trwały obrady kapituły plebiscytu "Nasze Dobre z Kujaw i Pomorza 2017" - 11 października w City Hotelu w Bydgoszczy.

Kapituła zebrała się o godz. 10.00, a rozchodziła w późnych godzinach popołudniowych.

- Produkty są ciekawe, ładnie i praktycznie opakowane. Mamy coś i dla zdrowia, i dla ciała - komentował dr Józef Sadkiewicz, członek naszej kapituły. Jest adiunktem UTP na Wydziale Technologii Żywności Inżynierii Chemicznej. To wieloletni praktyk i ekspert w branży zbożowo-młynarsko-piekarskiej i kulinarnej, prezes i współwłaściciel Instytutu Sadkiewicza.

Do kapituły zaprosiliśmy także: Krzysztofa Bielawskiego (szefa kuchni Restauracji Meluzyna w Bydgoszczy, zdobył m.in. tytuł Gault & Millau "Młody talent 2016"), Marcina Szukaja (szefa Restauracji Kuchnia oraz Bulwaru Bistro w Bydgoszczy, laureata licznych konkursów kulinarnych), Rafała Godziemskiego (właściciela restauracji Memo Restaurant &Wine w Bydgoszczy oraz pasjonata gotowania i walorów estetycznych dań), Agatę Jędraszczak (właścicielkę bloga kulinarnego "Kuchnia Agaty", autorkę książki "Dieta Agaty") oraz Sebastiana Ferenca (szefa kuchni z City Hotelu w Bydgoszczy).

Na razie nie możemy zdradzić laureatów wybranych przez kapitułę.

Przypomnijmy, że podczas plebiscytu odbędą się dwa finały - pierwszy 7 listopada w Urzędzie Marszałkowskim w Toruniu, gdzie wręczymy nagrody. Na kolejny zaprosimy do Centrum Handlowego Zielone Arkady w Bydgoszczy 18 listopada. Wezmą w nim udział laureaci wybrani głosami kapituły.

Oficjalne ogłoszenie wyników plebiscytu nastąpi 24 listopada na łamach "Gazety Pomorskiej" i w serwisie http://www.pomorska.pl/strefa-biznesu/.

16 z 21
Kilka godzin trwały  obrady kapituły plebiscytu "Nasze Dobre...
fot. Dariusz Bloch

Nasze Dobre z Kujaw i Pomorza 2017. Oglądali, smakowali, gotowali i wybrali zwycięzców [zdjęcia]

Kilka godzin trwały obrady kapituły plebiscytu "Nasze Dobre z Kujaw i Pomorza 2017" - 11 października w City Hotelu w Bydgoszczy.

Kapituła zebrała się o godz. 10.00, a rozchodziła w późnych godzinach popołudniowych.

- Produkty są ciekawe, ładnie i praktycznie opakowane. Mamy coś i dla zdrowia, i dla ciała - komentował dr Józef Sadkiewicz, członek naszej kapituły. Jest adiunktem UTP na Wydziale Technologii Żywności Inżynierii Chemicznej. To wieloletni praktyk i ekspert w branży zbożowo-młynarsko-piekarskiej i kulinarnej, prezes i współwłaściciel Instytutu Sadkiewicza.

Do kapituły zaprosiliśmy także: Krzysztofa Bielawskiego (szefa kuchni Restauracji Meluzyna w Bydgoszczy, zdobył m.in. tytuł Gault & Millau "Młody talent 2016"), Marcina Szukaja (szefa Restauracji Kuchnia oraz Bulwaru Bistro w Bydgoszczy, laureata licznych konkursów kulinarnych), Rafała Godziemskiego (właściciela restauracji Memo Restaurant &Wine w Bydgoszczy oraz pasjonata gotowania i walorów estetycznych dań), Agatę Jędraszczak (właścicielkę bloga kulinarnego "Kuchnia Agaty", autorkę książki "Dieta Agaty") oraz Sebastiana Ferenca (szefa kuchni z City Hotelu w Bydgoszczy).

Na razie nie możemy zdradzić laureatów wybranych przez kapitułę.

Przypomnijmy, że podczas plebiscytu odbędą się dwa finały - pierwszy 7 listopada w Urzędzie Marszałkowskim w Toruniu, gdzie wręczymy nagrody. Na kolejny zaprosimy do Centrum Handlowego Zielone Arkady w Bydgoszczy 18 listopada. Wezmą w nim udział laureaci wybrani głosami kapituły.

Oficjalne ogłoszenie wyników plebiscytu nastąpi 24 listopada na łamach "Gazety Pomorskiej" i w serwisie http://www.pomorska.pl/strefa-biznesu/.

Pozostały jeszcze 4 zdjęcia.
Przewijaj aby przejść do kolejnej strony galerii.

Polecamy

Umowa na budowę ZOL przy Szpitalu Powiatowym w Więcborku podpisana

Umowa na budowę ZOL przy Szpitalu Powiatowym w Więcborku podpisana

WSG Bydgoszcz najlepsza w wioślarskich Akademickich Mistrzostwach Polski

WSG Bydgoszcz najlepsza w wioślarskich Akademickich Mistrzostwach Polski

Astoria spisała się! Będzie piąty mecz o awans do PLK. Tak kibicowaliście koszykarzom

Astoria spisała się! Będzie piąty mecz o awans do PLK. Tak kibicowaliście koszykarzom

Zobacz również

merytury po wyborach. Takie trzy zmiany w waloryzacji są nadal w grze

merytury po wyborach. Takie trzy zmiany w waloryzacji są nadal w grze

Matura historia 2025 poziom rozszerzony. Mamy arkusz CKE i odpowiedzi

Matura historia 2025 poziom rozszerzony. Mamy arkusz CKE i odpowiedzi