9 z 21
Kilka godzin trwały  obrady kapituły plebiscytu "Nasze Dobre...
fot. Dariusz Bloch

Nasze Dobre z Kujaw i Pomorza 2017. Oglądali, smakowali, gotowali i wybrali zwycięzców [zdjęcia]

Kilka godzin trwały obrady kapituły plebiscytu "Nasze Dobre z Kujaw i Pomorza 2017" - 11 października w City Hotelu w Bydgoszczy.

Kapituła zebrała się o godz. 10.00, a rozchodziła w późnych godzinach popołudniowych.

- Produkty są ciekawe, ładnie i praktycznie opakowane. Mamy coś i dla zdrowia, i dla ciała - komentował dr Józef Sadkiewicz, członek naszej kapituły. Jest adiunktem UTP na Wydziale Technologii Żywności Inżynierii Chemicznej. To wieloletni praktyk i ekspert w branży zbożowo-młynarsko-piekarskiej i kulinarnej, prezes i współwłaściciel Instytutu Sadkiewicza.

Do kapituły zaprosiliśmy także: Krzysztofa Bielawskiego (szefa kuchni Restauracji Meluzyna w Bydgoszczy, zdobył m.in. tytuł Gault & Millau "Młody talent 2016"), Marcina Szukaja (szefa Restauracji Kuchnia oraz Bulwaru Bistro w Bydgoszczy, laureata licznych konkursów kulinarnych), Rafała Godziemskiego (właściciela restauracji Memo Restaurant &Wine w Bydgoszczy oraz pasjonata gotowania i walorów estetycznych dań), Agatę Jędraszczak (właścicielkę bloga kulinarnego "Kuchnia Agaty", autorkę książki "Dieta Agaty") oraz Sebastiana Ferenca (szefa kuchni z City Hotelu w Bydgoszczy).

Na razie nie możemy zdradzić laureatów wybranych przez kapitułę.

Przypomnijmy, że podczas plebiscytu odbędą się dwa finały - pierwszy 7 listopada w Urzędzie Marszałkowskim w Toruniu, gdzie wręczymy nagrody. Na kolejny zaprosimy do Centrum Handlowego Zielone Arkady w Bydgoszczy 18 listopada. Wezmą w nim udział laureaci wybrani głosami kapituły.

Oficjalne ogłoszenie wyników plebiscytu nastąpi 24 listopada na łamach "Gazety Pomorskiej" i w serwisie http://www.pomorska.pl/strefa-biznesu/.

10 z 21
Kilka godzin trwały  obrady kapituły plebiscytu "Nasze Dobre...
fot. Dariusz Bloch

Nasze Dobre z Kujaw i Pomorza 2017. Oglądali, smakowali, gotowali i wybrali zwycięzców [zdjęcia]

Kilka godzin trwały obrady kapituły plebiscytu "Nasze Dobre z Kujaw i Pomorza 2017" - 11 października w City Hotelu w Bydgoszczy.

Kapituła zebrała się o godz. 10.00, a rozchodziła w późnych godzinach popołudniowych.

- Produkty są ciekawe, ładnie i praktycznie opakowane. Mamy coś i dla zdrowia, i dla ciała - komentował dr Józef Sadkiewicz, członek naszej kapituły. Jest adiunktem UTP na Wydziale Technologii Żywności Inżynierii Chemicznej. To wieloletni praktyk i ekspert w branży zbożowo-młynarsko-piekarskiej i kulinarnej, prezes i współwłaściciel Instytutu Sadkiewicza.

Do kapituły zaprosiliśmy także: Krzysztofa Bielawskiego (szefa kuchni Restauracji Meluzyna w Bydgoszczy, zdobył m.in. tytuł Gault & Millau "Młody talent 2016"), Marcina Szukaja (szefa Restauracji Kuchnia oraz Bulwaru Bistro w Bydgoszczy, laureata licznych konkursów kulinarnych), Rafała Godziemskiego (właściciela restauracji Memo Restaurant &Wine w Bydgoszczy oraz pasjonata gotowania i walorów estetycznych dań), Agatę Jędraszczak (właścicielkę bloga kulinarnego "Kuchnia Agaty", autorkę książki "Dieta Agaty") oraz Sebastiana Ferenca (szefa kuchni z City Hotelu w Bydgoszczy).

Na razie nie możemy zdradzić laureatów wybranych przez kapitułę.

Przypomnijmy, że podczas plebiscytu odbędą się dwa finały - pierwszy 7 listopada w Urzędzie Marszałkowskim w Toruniu, gdzie wręczymy nagrody. Na kolejny zaprosimy do Centrum Handlowego Zielone Arkady w Bydgoszczy 18 listopada. Wezmą w nim udział laureaci wybrani głosami kapituły.

Oficjalne ogłoszenie wyników plebiscytu nastąpi 24 listopada na łamach "Gazety Pomorskiej" i w serwisie http://www.pomorska.pl/strefa-biznesu/.

11 z 21
Kilka godzin trwały  obrady kapituły plebiscytu "Nasze Dobre...
fot. Dariusz Bloch

Nasze Dobre z Kujaw i Pomorza 2017. Oglądali, smakowali, gotowali i wybrali zwycięzców [zdjęcia]

Kilka godzin trwały obrady kapituły plebiscytu "Nasze Dobre z Kujaw i Pomorza 2017" - 11 października w City Hotelu w Bydgoszczy.

Kapituła zebrała się o godz. 10.00, a rozchodziła w późnych godzinach popołudniowych.

- Produkty są ciekawe, ładnie i praktycznie opakowane. Mamy coś i dla zdrowia, i dla ciała - komentował dr Józef Sadkiewicz, członek naszej kapituły. Jest adiunktem UTP na Wydziale Technologii Żywności Inżynierii Chemicznej. To wieloletni praktyk i ekspert w branży zbożowo-młynarsko-piekarskiej i kulinarnej, prezes i współwłaściciel Instytutu Sadkiewicza.

Do kapituły zaprosiliśmy także: Krzysztofa Bielawskiego (szefa kuchni Restauracji Meluzyna w Bydgoszczy, zdobył m.in. tytuł Gault & Millau "Młody talent 2016"), Marcina Szukaja (szefa Restauracji Kuchnia oraz Bulwaru Bistro w Bydgoszczy, laureata licznych konkursów kulinarnych), Rafała Godziemskiego (właściciela restauracji Memo Restaurant &Wine w Bydgoszczy oraz pasjonata gotowania i walorów estetycznych dań), Agatę Jędraszczak (właścicielkę bloga kulinarnego "Kuchnia Agaty", autorkę książki "Dieta Agaty") oraz Sebastiana Ferenca (szefa kuchni z City Hotelu w Bydgoszczy).

Na razie nie możemy zdradzić laureatów wybranych przez kapitułę.

Przypomnijmy, że podczas plebiscytu odbędą się dwa finały - pierwszy 7 listopada w Urzędzie Marszałkowskim w Toruniu, gdzie wręczymy nagrody. Na kolejny zaprosimy do Centrum Handlowego Zielone Arkady w Bydgoszczy 18 listopada. Wezmą w nim udział laureaci wybrani głosami kapituły.

Oficjalne ogłoszenie wyników plebiscytu nastąpi 24 listopada na łamach "Gazety Pomorskiej" i w serwisie http://www.pomorska.pl/strefa-biznesu/.

12 z 21
Kilka godzin trwały  obrady kapituły plebiscytu "Nasze Dobre...
fot. Dariusz Bloch

Nasze Dobre z Kujaw i Pomorza 2017. Oglądali, smakowali, gotowali i wybrali zwycięzców [zdjęcia]

Kilka godzin trwały obrady kapituły plebiscytu "Nasze Dobre z Kujaw i Pomorza 2017" - 11 października w City Hotelu w Bydgoszczy.

Kapituła zebrała się o godz. 10.00, a rozchodziła w późnych godzinach popołudniowych.

- Produkty są ciekawe, ładnie i praktycznie opakowane. Mamy coś i dla zdrowia, i dla ciała - komentował dr Józef Sadkiewicz, członek naszej kapituły. Jest adiunktem UTP na Wydziale Technologii Żywności Inżynierii Chemicznej. To wieloletni praktyk i ekspert w branży zbożowo-młynarsko-piekarskiej i kulinarnej, prezes i współwłaściciel Instytutu Sadkiewicza.

Do kapituły zaprosiliśmy także: Krzysztofa Bielawskiego (szefa kuchni Restauracji Meluzyna w Bydgoszczy, zdobył m.in. tytuł Gault & Millau "Młody talent 2016"), Marcina Szukaja (szefa Restauracji Kuchnia oraz Bulwaru Bistro w Bydgoszczy, laureata licznych konkursów kulinarnych), Rafała Godziemskiego (właściciela restauracji Memo Restaurant &Wine w Bydgoszczy oraz pasjonata gotowania i walorów estetycznych dań), Agatę Jędraszczak (właścicielkę bloga kulinarnego "Kuchnia Agaty", autorkę książki "Dieta Agaty") oraz Sebastiana Ferenca (szefa kuchni z City Hotelu w Bydgoszczy).

Na razie nie możemy zdradzić laureatów wybranych przez kapitułę.

Przypomnijmy, że podczas plebiscytu odbędą się dwa finały - pierwszy 7 listopada w Urzędzie Marszałkowskim w Toruniu, gdzie wręczymy nagrody. Na kolejny zaprosimy do Centrum Handlowego Zielone Arkady w Bydgoszczy 18 listopada. Wezmą w nim udział laureaci wybrani głosami kapituły.

Oficjalne ogłoszenie wyników plebiscytu nastąpi 24 listopada na łamach "Gazety Pomorskiej" i w serwisie http://www.pomorska.pl/strefa-biznesu/.

Pozostało jeszcze 8 zdjęć.
Przewijaj aby przejść do kolejnej strony galerii.

Polecamy

Nie zabraknie gwiazd na 660-leciu Szubina. Ale jeszcze w maju sporo się będzie działo

Nie zabraknie gwiazd na 660-leciu Szubina. Ale jeszcze w maju sporo się będzie działo

Takie emerytury ZUS wypłaci w czerwcu 2025. Mamy wyliczenia i tabelę brutto i netto

Takie emerytury ZUS wypłaci w czerwcu 2025. Mamy wyliczenia i tabelę brutto i netto

Wybory prezydenckie 2025 we Włocławku. Kto wygrał? Wyniki głosowania, frekwencja

Wybory prezydenckie 2025 we Włocławku. Kto wygrał? Wyniki głosowania, frekwencja

Zobacz również

Werbena to hit. Ale jaka? Zwróć uwagę na nazwę i nie pomyl kwiatów, bo się zdziwisz

Werbena to hit. Ale jaka? Zwróć uwagę na nazwę i nie pomyl kwiatów, bo się zdziwisz

Ranking lokat bankowych w maju 2025. Nawet 7% dla nowych klientów

Ranking lokat bankowych w maju 2025. Nawet 7% dla nowych klientów