Nasza Loteria SR - pasek na kartach artykułów

Nasze Dobre z Kujaw i Pomorza 2017. Oglądali, smakowali, gotowali i wybrali zwycięzców [zdjęcia]

Agnieszka Domka-Rybka
Agnieszka Domka-Rybka
Kilka godzin trwały  obrady kapituły plebiscytu "Nasze Dobre z Kujaw i Pomorza 2017" -  11 października w City Hotelu w Bydgoszczy. Kapituła zebrała się o godz. 10.00, a rozchodziła w późnych godzinach popołudniowych. - Produkty są ciekawe, ładnie i praktycznie opakowane. Mamy coś i dla zdrowia, i dla ciała - komentował dr Józef Sadkiewicz, członek naszej kapituły. Jest adiunktem UTP na Wydziale Technologii Żywności Inżynierii Chemicznej. To wieloletni praktyk i ekspert w branży zbożowo-młynarsko-piekarskiej i kulinarnej, prezes i współwłaściciel Instytutu Sadkiewicza. Do kapituły zaprosiliśmy także: Krzysztofa Bielawskiego (szefa kuchni Restauracji Meluzyna w Bydgoszczy, zdobył m.in. tytuł Gault & Millau "Młody talent 2016"), Marcina Szukaja (szefa Restauracji Kuchnia oraz Bulwaru Bistro w Bydgoszczy, laureata licznych konkursów kulinarnych), Rafała Godziemskiego (właściciela restauracji Memo Restaurant &Wine w Bydgoszczy oraz pasjonata gotowania i walorów estetycznych dań), Agatę Jędraszczak (właścicielkę bloga kulinarnego "Kuchnia Agaty", autorkę książki "Dieta Agaty") oraz Sebastiana Ferenca (szefa kuchni z City Hotelu w Bydgoszczy). Na razie nie możemy zdradzić laureatów wybranych przez kapitułę. Przypomnijmy, że podczas plebiscytu odbędą się dwa finały - pierwszy 7 listopada w Urzędzie Marszałkowskim w Toruniu, gdzie wręczymy nagrody. Na kolejny zaprosimy do Centrum Handlowego Zielone Arkady w Bydgoszczy 18 listopada. Wezmą w nim udział laureaci wybrani głosami kapituły. Oficjalne ogłoszenie wyników plebiscytu nastąpi 24 listopada na łamach "Gazety Pomorskiej" i w serwisie http://www.pomorska.pl/strefa-biznesu/.
Kilka godzin trwały obrady kapituły plebiscytu "Nasze Dobre z Kujaw i Pomorza 2017" - 11 października w City Hotelu w Bydgoszczy. Kapituła zebrała się o godz. 10.00, a rozchodziła w późnych godzinach popołudniowych. - Produkty są ciekawe, ładnie i praktycznie opakowane. Mamy coś i dla zdrowia, i dla ciała - komentował dr Józef Sadkiewicz, członek naszej kapituły. Jest adiunktem UTP na Wydziale Technologii Żywności Inżynierii Chemicznej. To wieloletni praktyk i ekspert w branży zbożowo-młynarsko-piekarskiej i kulinarnej, prezes i współwłaściciel Instytutu Sadkiewicza. Do kapituły zaprosiliśmy także: Krzysztofa Bielawskiego (szefa kuchni Restauracji Meluzyna w Bydgoszczy, zdobył m.in. tytuł Gault & Millau "Młody talent 2016"), Marcina Szukaja (szefa Restauracji Kuchnia oraz Bulwaru Bistro w Bydgoszczy, laureata licznych konkursów kulinarnych), Rafała Godziemskiego (właściciela restauracji Memo Restaurant &Wine w Bydgoszczy oraz pasjonata gotowania i walorów estetycznych dań), Agatę Jędraszczak (właścicielkę bloga kulinarnego "Kuchnia Agaty", autorkę książki "Dieta Agaty") oraz Sebastiana Ferenca (szefa kuchni z City Hotelu w Bydgoszczy). Na razie nie możemy zdradzić laureatów wybranych przez kapitułę. Przypomnijmy, że podczas plebiscytu odbędą się dwa finały - pierwszy 7 listopada w Urzędzie Marszałkowskim w Toruniu, gdzie wręczymy nagrody. Na kolejny zaprosimy do Centrum Handlowego Zielone Arkady w Bydgoszczy 18 listopada. Wezmą w nim udział laureaci wybrani głosami kapituły. Oficjalne ogłoszenie wyników plebiscytu nastąpi 24 listopada na łamach "Gazety Pomorskiej" i w serwisie http://www.pomorska.pl/strefa-biznesu/. Dariusz Bloch
Kilka godzin trwały obrady kapituły plebiscytu "Nasze Dobre z Kujaw i Pomorza 2017" - 11 października w City Hotelu w Bydgoszczy.

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Dołącz do nas na X!

Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.

Obserwuj nas na X!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!
Wróć na pomorska.pl Gazeta Pomorska