9 z 11
Zostawianie odkrytego ciasta...
fot. Pixabay

Zostawianie odkrytego ciasta

Powietrze szkodzi naszemu ciastu, sprawia, że nie wyrasta ono wystarczająco. Zawsze przykryj miskę z ciastem folią lub ręcznikiem.

10 z 11
Dodawanie soli bezpośrednio na drożdże...
fot. Pixabay

Dodawanie soli bezpośrednio na drożdże

Sól zabija właściwości drożdży, a więc nie dopuść, aby składniki te miały bezpośredni kontakt ze sobą.

Przewijaj aby przejść do kolejnej strony galerii.

Zobacz również

Podlej tym grządki, a fasolka szparagowa obrodzi. Dzięki temu strączków będzie w bród

Podlej tym grządki, a fasolka szparagowa obrodzi. Dzięki temu strączków będzie w bród

Tego nie rób przy borówkach, bo szybko zmarnieją i nie będzie owoców

Tego nie rób przy borówkach, bo szybko zmarnieją i nie będzie owoców

Polecamy

Podlej tym grządki, a fasolka szparagowa obrodzi. Dzięki temu strączków będzie w bród

Podlej tym grządki, a fasolka szparagowa obrodzi. Dzięki temu strączków będzie w bród

Tego nie rób przy borówkach, bo szybko zmarnieją i nie będzie owoców

Tego nie rób przy borówkach, bo szybko zmarnieją i nie będzie owoców

Anwil Włocławek rozbił Śląsk Wrocław i wygrał rundę zasadniczą!

Anwil Włocławek rozbił Śląsk Wrocław i wygrał rundę zasadniczą!