https://pomorska.pl
reklama
MKTG SR - pasek na kartach artykułów

Piernikowa nuta na stole wigilijnym. Uczniowie z Tucholi pokazali, jak udekorować stół

W Zespole Szkół Licealnych i Technicznych była XI edycja konkursu gastronomicznego: "Od teorii do profesjonalizmu: Dekoracja stołu wigilijnego". Konkurs cieszył się dużym zainteresowaniem, wzięli w nim udział uczniowie uczący się w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych.
W Zespole Szkół Licealnych i Technicznych była XI edycja konkursu gastronomicznego: "Od teorii do profesjonalizmu: Dekoracja stołu wigilijnego". Konkurs cieszył się dużym zainteresowaniem, wzięli w nim udział uczniowie uczący się w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych. Nadesłane ze szkoły
W Zespole Szkół Licealnych i Technicznych była XI edycja konkursu gastronomicznego: "Od teorii do profesjonalizmu: Dekoracja stołu wigilijnego". Konkurs cieszył się dużym zainteresowaniem, wzięli w nim udział uczniowie uczący się w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych.
Wróć na pomorska.pl Gazeta Pomorska