Pod różą (Barbarossa) Kuchenne rewolucje
Basia, właścicielka restauracji Barbarossa, nie radziła sobie z prowadzeniem restauracji. Miała duże problemy z wyegzekwowaniem obowiązków od personelu, dlatego potrzebowała pomocy Magdy Gessler. Czy wizyta restauratorki i zmiana nazwy z Barbarossa na Pod różą pomogły restauracji?
Jeśli jesteś fanem Magdy Gessler i Kuchennych rewolucji, zobacz koniecznie:
Pod różą (Barbarossa) opinie
Podczas kuchennych rewolucji w restauracji "Barbarossa" emocji nie brakowało. Już na samym początku Magda Gessler stwierdziła, że potrawy w lokalu są "niejadalne". Zaproponowała też zmianę nazwy - z "Barbarossa" na "U Róży". Ostatecznie lokal został restauracją "Pod różą".
Jakie opinie o restauracji Pod różą miała Magda Gessler po Kuchennych rewolucjach?
Po zakończeniu Kuchennych Rewolucji Magda Gessler wierzyła, że właścicielce uda się utrzymać wszystkie wprowadzone zmiany. Kiedy jednak do niego wróciła po kilku miesiącach, czekało ją niemiłe zaskoczenie. Już od progu witała ją nie restauracja "Pod różą", a stara "Barbarossa" z "Salą różaną" i "Salą romantyczną". Indyk w menu był dobrze ukryty - z karty można było zrozumieć, że jest podawany tylko w weekendy i trzeba zapłacić "od porcji", a nie za całego indyka - jak to sugerowała parę miesięcy wcześniej Gessler. Poza tym był krojony na zapleczu, a nie na oczach gości.
Magda Gessler wyszła rozczarowana. A co na to właścicielka? Zapewniła, że będzie się starać poprawić wszystkie niedociągnięcia, bo "Barbarossa" jest dla niej najważniejsza.
Pod różą (Barbarossa) menu, ceny
Zmiana nazwy restauracji była połączona ze zmianą wystroju oraz wprowadzeniem nowego menu, w którym pojawił się indyk jako specjalność lokalu - podawany w całości i krojony na oczach gości. Dodatkowo w karcie dań na stałe miał się znaleźć... biszkopt z kaszanki.
Pod różą (Barbarossa) odcinek online
Zobacz online odcinek Kuchennych rewolucji kręcony w restauracji Pod różą (Barbarossa). Wszystkie odcinki można oglądać online na player.pl:
Pod różą (Barbarossa) Kuchenne rewolucje online
Wideo: Magda Gessler o "Kuchennych rewolucjach"