1 z 12
Przewijaj galerię w dół

fot. pixabay/zdjęcie ilustracyjne
Młode ziemniaki z koperkiem to połączenie idealne, które króluje na wielu polskich stołach w okresie wiosenno-letnim. Koperek ma jednak bardzo wiele właściwości, które sprawiają, ze powinniśmy go dodawać częściej do potraw.
Oto dlaczego warto jeść koperek. Zobaczcie na kolejnych zdjęciach >>>
2 z 12

fot. pixabay/zdjęcie ilustracyjne
Koperek poprawia trawienie. Znajduje zastosowanie w łagodzeniu niestrawności i wzdęć.
3 z 12

fot. pixabay/zdjęcie ilustracyjne
Wyciąg z kopru zmniejsza stany zapalne stawów, a także łagodzi ból stawów
4 z 12

fot. pixabay/zdjęcie ilustracyjne
Koperek pomaga złagodzić bóle żołądka i jelit, a także oczyścić organizm z toksyn.