Przepis na smaczne zupy dla dzieci [wideo]
W kuchni "Dzień Dobry TVN" Daria Ładocha przygotowała pyszne zupy dla dzieci. - Zaproponuję dzisiaj cztery zupy. Będą to zupa zdrowa, szybka, tania i wykwintna...
Szybka sałatka inspirowana sushi [wideo]
Nie masz pomysłu na szybką i sycącą przekąskę w ciągu dnia? Jeśli jesteś miłośnikiem sushi, ta warzywna wariacja na pewno przypadnie ci do gustu. Połączenie...
Masło czy margaryna? Co jest zdrowsze? [wideo]
Masło czy margaryna - co powinniśmy wybrać? Na to pytanie w "Studiu Active" odpowiedziała dietetyczka Marta Brajbisz. - Jeżeli mam dziecko w gabinecie, to...
Apetyczna sałatka z buraka, ziemniaka oraz kalafiora [wideo]
Jak z połączenia 3 składników wyczarować smaczne i pożywne danie? Vlogerka The Mad Brunette zaprezentowała szybki sposób na to, jak przyrządzić sałatkę z buraka...
Pomidorowa kuchnia Piotra Kucharskiego [wideo]
W kuchni "Dzień Dobry TVN" Piotr Kucharski przygotował dania z pomidorami w roli głównej. Jak poprawnie sparzyć pomidory? - Często wkładamy pomidory do miski i...
Winnice we wsi Borków. Jak smakuje polskie wino? [wideo]
Klimat przypomina tu południe Europy, jednak w winnicach niedaleko Kazimierza Dolnego produkuje się wino polskie. O produkcji pysznego trunku w magazynie "Skok...
Jaki jest przepis na hummus? [wideo]
Hummus to pochodząca z Libanu potrawa popularna na Bliskim Wschodzie w kuchni arabskiej, znana również w kuchniach kaukaskich. Wytwarzana jest z nasion...
Paweł Wałęsa przyrządza ryby morskie na parze [wideo]
Paweł Wałęsa zdradził jak przygotować rybę na parze. W czym tkwi wyjątkowość i sekret tego dania? Przy okazji kucharz wyjaśnił dlaczego przygotowana w ten...
Hybrydowe słodkości. Desery inspirowane Japonią [wideo]
Magdalena Tomaszewska-Bolałek, blogerka kulinarna i miłośniczka japońskich dań, przygotowała w "Dzień dobry Wakacje" desery hybrydowe. W menu pojawiły się m.in....
Dania dla miłośników ryb [wideo]
Oto wyśmienite danie dla miłośników ryby. W magazynie "Teraz Kuchnia" szef kuchni Beata Śniechowska przedstawiła przepis na halibuta na kaszy pęczak z szynką...
Dlaczego warto jeść jagody goji? [wideo]
Dlaczego warto jeść jagody goji? O tym w magazynie "Teraz Kuchnia" opowiedziała dietetyk sportowy Justyna Mizera. - Jagody goji, które ostatnio stały się bardzo...
Przepis na buraki z ricottą [wideo]
Co przygotować na lekką kolację? Dietetyk Aneta Łańcuchowska przedstawiła w programie "Pożegnanie z Wagą" przepis na buraki z ricottą. - Kolacja to posiłek,...
Przepis na dodatki do hamburgerów [wideo]
- Hamburgery serwowane są najczęściej z ketchupem oraz sosem majonezowym, zamiast tego przygotuję dużo zdrowsze dodatki - powiedziała kucharka Beata Śniechowska...
Pudding chia z salsą owocową, pieprzem i bazylią [wideo]
W magazynie "Teraz Kuchnia" szef kuchni Beata Śniechowska przedstawiła przepis na pudding chia z salsą owocową, pieprzem i bazylią. Co jest potrzebne do jego...
Jakie właściwości ma kasza pęczak? [wideo]
Dlaczego warto jeść kaszę pęczak? O tym w magazynie "Teraz Kuchnia" opowiedziała dietetyk sportowy Justyna Mizera. - Kasza pęczak jest kaszą jęczmienną o...
Przepis na kurczaka w pikantnej marynacie oraz na sałatkę z komosą ryżową [wideo]
Jak przygotować pierś kurczaka gotowaną w pikantnej marynacie z komosą ryżową i cytrusami oraz sałatkę z komosą ryżową? Potrawy w magazynie "Teraz Kuchnia"...
Proste i zdrowe pasty na śniadanie [wideo]
Kanapki z szynką i serem na śniadanie? Dietetyk Aneta Łańcuchowska przedstawiła w programie "Pożegnanie z Wagą" alternatywę dla typowego śniadania. -...
Przepis na naleśniki z musem jabłkowym [wideo]
Jak przyrządzić lekkie, zdrowe i sycące naleśniki? Przepis na wartościowe danie w programie "Pożegnanie z Wagą" zaproponowała dietetyk Aneta Łańcuchowska. -...
Ten Japończyk to mistrz fast foodu [wideo]
Takoyaki to japońska potrawa przygotowywana z ciasta i ośmiornicy, podawana w formie małych kulek. Okazuje się, że przygotowanie tego przysmaku to prawdziwa...
Polak z gwiazdką Michelin
Arkadiusz Zuchmański to pierwszy i na razie jedyny Polak, który zdobył gwiazdkę przewodnika Michelin.
Polska kuchnia z francuskim twistem [wideo]
David Gaboriaud przygotował w "Dzień Dobry Wakacje" proste, a zarazem wykwintne dania. Kucharz określił je jako "kuchnię z francuskim twistem". W menu znalazło...
Jak grillować łososia? [wideo]
Andrzej Polan w "Dzień Dobry Wakacje" wyjaśnił, jak prawidłowo grillować łososia. - Skóra działa, jak teflon i powoduje, że nie przypala nam się ten łosoś -...
Dodano 2 dni temu w kategorii Części samochodowe
Dodano 2 dni temu w kategorii Części samochodowe
Dodano 2 dni temu w kategorii Geodeta
Dodano tydzień temu w kategorii Kajaki