1 z 11
Przewijaj galerię w dół
Unisławskie gofry bardzo smakowały! Do ich wypieku zużyto 45...
fot. Nadesłane/GOK Unisław

Święto Gofra i słodkie powitanie wiosny w Unisławiu. Zdjęcia

Unisławskie gofry bardzo smakowały! Do ich wypieku zużyto 45 kg ciasta, ponad 8 litrów oleju, 5 litrów śmietany i 10 kg owoców.

2 z 11
Unisławskie gofry bardzo smakowały! Do ich wypieku zużyto 45...
fot. Nadesłane/GOK Unisław

Święto Gofra i słodkie powitanie wiosny w Unisławiu. Zdjęcia

Unisławskie gofry bardzo smakowały! Do ich wypieku zużyto 45 kg ciasta, ponad 8 litrów oleju, 5 litrów śmietany i 10 kg owoców

3 z 11
Unisławskie gofry bardzo smakowały! Do ich wypieku zużyto 45...
fot. Nadesłane/GOK Unisław

Święto Gofra i słodkie powitanie wiosny w Unisławiu. Zdjęcia

Unisławskie gofry bardzo smakowały! Do ich wypieku zużyto 45 kg ciasta, ponad 8 litrów oleju, 5 litrów śmietany i 10 kg owoców

4 z 11
Unisławskie gofry bardzo smakowały! Do ich wypieku zużyto 45...
fot. Nadesłane/GOK Unisław

Święto Gofra i słodkie powitanie wiosny w Unisławiu. Zdjęcia

Unisławskie gofry bardzo smakowały! Do ich wypieku zużyto 45 kg ciasta, ponad 8 litrów oleju, 5 litrów śmietany i 10 kg owoców

Pozostało jeszcze 6 zdjęć.
Przewijaj aby przejść do kolejnej strony galerii.

Polecamy

Rektorka Uniwersytetu Ekonomicznego: "Współpraca z biznesem jest kluczowa dla nauki"

Rektorka Uniwersytetu Ekonomicznego: "Współpraca z biznesem jest kluczowa dla nauki"

Seniorzy bawili się na "Familiadzie" w Domu Pomocy Społecznej w Grudziądzu

Seniorzy bawili się na "Familiadzie" w Domu Pomocy Społecznej w Grudziądzu

Tyle zostanie na koncie z Czternastej Emerytury. Świadczenie nie tylko dla seniorów

NOWE
Tyle zostanie na koncie z Czternastej Emerytury. Świadczenie nie tylko dla seniorów

Zobacz również

Auto zatrzymało się do góry kołami! Groźnie wyglądający wypadek niedaleko Grudziądza

NOWE
Auto zatrzymało się do góry kołami! Groźnie wyglądający wypadek niedaleko Grudziądza

Rektorka Uniwersytetu Ekonomicznego: "Współpraca z biznesem jest kluczowa dla nauki"

Rektorka Uniwersytetu Ekonomicznego: "Współpraca z biznesem jest kluczowa dla nauki"