1 z 13
Przewijaj galerię w dół
Uczniowie Akademii Szkolnictwa AS z Inowrocławia mieli...
fot. Nadesłane/Akademia AS

Szkolenie z mistrzem świata w cukiernictwie [zdjęcia]

Uczniowie Akademii Szkolnictwa AS z Inowrocławia mieli przyjemność uczestniczyć w szkoleniu cukierniczym, którego tematem była czekolada i jej uroki. Warsztaty prowadził mistrz świata w cukiernictwie Mieczysław Chojnowski.

Uczniowie zajmowali się jej temperowaniem, genażami (tworząc własne receptury), pralinami (tworząc je od samych podstaw), figurkami i ich dekoracją.

Warsztaty były nagrodą za udział w konkursie cukierniczym, którego organizatorem była Akademia Mistrza przy Zakładach Tłuszczowych w Kruszwicy.

Mieczysław Chojnowski specjalizuje się w produkcji tortów, dekoracji z karmelu, czekolady i marcepana.

2 z 13
Uczniowie Akademii Szkolnictwa AS z Inowrocławia mieli...
fot. Nadesłane/Akademia AS

Szkolenie z mistrzem świata w cukiernictwie [zdjęcia]

Uczniowie Akademii Szkolnictwa AS z Inowrocławia mieli przyjemność uczestniczyć w szkoleniu cukierniczym, którego tematem była czekolada i jej uroki. Warsztaty prowadził mistrz świata w cukiernictwie Mieczysław Chojnowski.

Uczniowie zajmowali się jej temperowaniem, genażami (tworząc własne receptury), pralinami (tworząc je od samych podstaw), figurkami i ich dekoracją.

Warsztaty były nagrodą za udział w konkursie cukierniczym, którego organizatorem była Akademia Mistrza przy Zakładach Tłuszczowych w Kruszwicy.

Mieczysław Chojnowski specjalizuje się w produkcji tortów, dekoracji z karmelu, czekolady i marcepana.

3 z 13
Uczniowie Akademii Szkolnictwa AS z Inowrocławia mieli...
fot. Nadesłane/Akademia AS

Szkolenie z mistrzem świata w cukiernictwie [zdjęcia]

Uczniowie Akademii Szkolnictwa AS z Inowrocławia mieli przyjemność uczestniczyć w szkoleniu cukierniczym, którego tematem była czekolada i jej uroki. Warsztaty prowadził mistrz świata w cukiernictwie Mieczysław Chojnowski.

Uczniowie zajmowali się jej temperowaniem, genażami (tworząc własne receptury), pralinami (tworząc je od samych podstaw), figurkami i ich dekoracją.

Warsztaty były nagrodą za udział w konkursie cukierniczym, którego organizatorem była Akademia Mistrza przy Zakładach Tłuszczowych w Kruszwicy.

Mieczysław Chojnowski specjalizuje się w produkcji tortów, dekoracji z karmelu, czekolady i marcepana.

4 z 13
Uczniowie Akademii Szkolnictwa AS z Inowrocławia mieli...
fot. Nadesłane/Akademia AS

Szkolenie z mistrzem świata w cukiernictwie [zdjęcia]

Uczniowie Akademii Szkolnictwa AS z Inowrocławia mieli przyjemność uczestniczyć w szkoleniu cukierniczym, którego tematem była czekolada i jej uroki. Warsztaty prowadził mistrz świata w cukiernictwie Mieczysław Chojnowski.

Uczniowie zajmowali się jej temperowaniem, genażami (tworząc własne receptury), pralinami (tworząc je od samych podstaw), figurkami i ich dekoracją.

Warsztaty były nagrodą za udział w konkursie cukierniczym, którego organizatorem była Akademia Mistrza przy Zakładach Tłuszczowych w Kruszwicy.

Mieczysław Chojnowski specjalizuje się w produkcji tortów, dekoracji z karmelu, czekolady i marcepana.

Pozostało jeszcze 8 zdjęć.
Przewijaj aby przejść do kolejnej strony galerii.

Polecamy

Puchar Tymbarku 2025. Wojewódzki finał chłopców w Świeciu. Zdjęcia, wyniki

Puchar Tymbarku 2025. Wojewódzki finał chłopców w Świeciu. Zdjęcia, wyniki

Tyle zostanie na koncie z Czternastej Emerytury. Świadczenie nie tylko dla seniorów

Tyle zostanie na koncie z Czternastej Emerytury. Świadczenie nie tylko dla seniorów

AI nie jest zarezerwowane tylko dla wielkich korporacji. Każdy może z niej korzystać

AI nie jest zarezerwowane tylko dla wielkich korporacji. Każdy może z niej korzystać

Zobacz również

Seniorzy bawili się na "Familiadzie" w Domu Pomocy Społecznej w Grudziądzu

Seniorzy bawili się na "Familiadzie" w Domu Pomocy Społecznej w Grudziądzu

Tak zmieniała się Roxie Węgiel rok po roku. Ze skromnej nastolatki w seksbombę!

Tak zmieniała się Roxie Węgiel rok po roku. Ze skromnej nastolatki w seksbombę!