
Szkolenie z mistrzem świata w cukiernictwie [zdjęcia]
Uczniowie Akademii Szkolnictwa AS z Inowrocławia mieli przyjemność uczestniczyć w szkoleniu cukierniczym, którego tematem była czekolada i jej uroki. Warsztaty prowadził mistrz świata w cukiernictwie Mieczysław Chojnowski.
Uczniowie zajmowali się jej temperowaniem, genażami (tworząc własne receptury), pralinami (tworząc je od samych podstaw), figurkami i ich dekoracją.
Warsztaty były nagrodą za udział w konkursie cukierniczym, którego organizatorem była Akademia Mistrza przy Zakładach Tłuszczowych w Kruszwicy.
Mieczysław Chojnowski specjalizuje się w produkcji tortów, dekoracji z karmelu, czekolady i marcepana.

Szkolenie z mistrzem świata w cukiernictwie [zdjęcia]
Uczniowie Akademii Szkolnictwa AS z Inowrocławia mieli przyjemność uczestniczyć w szkoleniu cukierniczym, którego tematem była czekolada i jej uroki. Warsztaty prowadził mistrz świata w cukiernictwie Mieczysław Chojnowski.
Uczniowie zajmowali się jej temperowaniem, genażami (tworząc własne receptury), pralinami (tworząc je od samych podstaw), figurkami i ich dekoracją.
Warsztaty były nagrodą za udział w konkursie cukierniczym, którego organizatorem była Akademia Mistrza przy Zakładach Tłuszczowych w Kruszwicy.
Mieczysław Chojnowski specjalizuje się w produkcji tortów, dekoracji z karmelu, czekolady i marcepana.

Szkolenie z mistrzem świata w cukiernictwie [zdjęcia]
Uczniowie Akademii Szkolnictwa AS z Inowrocławia mieli przyjemność uczestniczyć w szkoleniu cukierniczym, którego tematem była czekolada i jej uroki. Warsztaty prowadził mistrz świata w cukiernictwie Mieczysław Chojnowski.
Uczniowie zajmowali się jej temperowaniem, genażami (tworząc własne receptury), pralinami (tworząc je od samych podstaw), figurkami i ich dekoracją.
Warsztaty były nagrodą za udział w konkursie cukierniczym, którego organizatorem była Akademia Mistrza przy Zakładach Tłuszczowych w Kruszwicy.
Mieczysław Chojnowski specjalizuje się w produkcji tortów, dekoracji z karmelu, czekolady i marcepana.

Szkolenie z mistrzem świata w cukiernictwie [zdjęcia]
Uczniowie Akademii Szkolnictwa AS z Inowrocławia mieli przyjemność uczestniczyć w szkoleniu cukierniczym, którego tematem była czekolada i jej uroki. Warsztaty prowadził mistrz świata w cukiernictwie Mieczysław Chojnowski.
Uczniowie zajmowali się jej temperowaniem, genażami (tworząc własne receptury), pralinami (tworząc je od samych podstaw), figurkami i ich dekoracją.
Warsztaty były nagrodą za udział w konkursie cukierniczym, którego organizatorem była Akademia Mistrza przy Zakładach Tłuszczowych w Kruszwicy.
Mieczysław Chojnowski specjalizuje się w produkcji tortów, dekoracji z karmelu, czekolady i marcepana.