5 z 13
Uczniowie Akademii Szkolnictwa AS z Inowrocławia mieli...
fot. Nadesłane/Akademia AS

Szkolenie z mistrzem świata w cukiernictwie [zdjęcia]

Uczniowie Akademii Szkolnictwa AS z Inowrocławia mieli przyjemność uczestniczyć w szkoleniu cukierniczym, którego tematem była czekolada i jej uroki. Warsztaty prowadził mistrz świata w cukiernictwie Mieczysław Chojnowski.

Uczniowie zajmowali się jej temperowaniem, genażami (tworząc własne receptury), pralinami (tworząc je od samych podstaw), figurkami i ich dekoracją.

Warsztaty były nagrodą za udział w konkursie cukierniczym, którego organizatorem była Akademia Mistrza przy Zakładach Tłuszczowych w Kruszwicy.

Mieczysław Chojnowski specjalizuje się w produkcji tortów, dekoracji z karmelu, czekolady i marcepana.

6 z 13
Uczniowie Akademii Szkolnictwa AS z Inowrocławia mieli...
fot. Nadesłane/Akademia AS

Szkolenie z mistrzem świata w cukiernictwie [zdjęcia]

Uczniowie Akademii Szkolnictwa AS z Inowrocławia mieli przyjemność uczestniczyć w szkoleniu cukierniczym, którego tematem była czekolada i jej uroki. Warsztaty prowadził mistrz świata w cukiernictwie Mieczysław Chojnowski.

Uczniowie zajmowali się jej temperowaniem, genażami (tworząc własne receptury), pralinami (tworząc je od samych podstaw), figurkami i ich dekoracją.

Warsztaty były nagrodą za udział w konkursie cukierniczym, którego organizatorem była Akademia Mistrza przy Zakładach Tłuszczowych w Kruszwicy.

Mieczysław Chojnowski specjalizuje się w produkcji tortów, dekoracji z karmelu, czekolady i marcepana.

7 z 13
Uczniowie Akademii Szkolnictwa AS z Inowrocławia mieli...
fot. Nadesłane/Akademia AS

Szkolenie z mistrzem świata w cukiernictwie [zdjęcia]

Uczniowie Akademii Szkolnictwa AS z Inowrocławia mieli przyjemność uczestniczyć w szkoleniu cukierniczym, którego tematem była czekolada i jej uroki. Warsztaty prowadził mistrz świata w cukiernictwie Mieczysław Chojnowski.

Uczniowie zajmowali się jej temperowaniem, genażami (tworząc własne receptury), pralinami (tworząc je od samych podstaw), figurkami i ich dekoracją.

Warsztaty były nagrodą za udział w konkursie cukierniczym, którego organizatorem była Akademia Mistrza przy Zakładach Tłuszczowych w Kruszwicy.

Mieczysław Chojnowski specjalizuje się w produkcji tortów, dekoracji z karmelu, czekolady i marcepana.

8 z 13
Uczniowie Akademii Szkolnictwa AS z Inowrocławia mieli...
fot. Nadesłane/Akademia AS

Szkolenie z mistrzem świata w cukiernictwie [zdjęcia]

Uczniowie Akademii Szkolnictwa AS z Inowrocławia mieli przyjemność uczestniczyć w szkoleniu cukierniczym, którego tematem była czekolada i jej uroki. Warsztaty prowadził mistrz świata w cukiernictwie Mieczysław Chojnowski.

Uczniowie zajmowali się jej temperowaniem, genażami (tworząc własne receptury), pralinami (tworząc je od samych podstaw), figurkami i ich dekoracją.

Warsztaty były nagrodą za udział w konkursie cukierniczym, którego organizatorem była Akademia Mistrza przy Zakładach Tłuszczowych w Kruszwicy.

Mieczysław Chojnowski specjalizuje się w produkcji tortów, dekoracji z karmelu, czekolady i marcepana.

Pozostały jeszcze 4 zdjęcia.
Przewijaj aby przejść do kolejnej strony galerii.

Polecamy

"Makbet" był ostatnim spektaklem festiwalu Grudziądzka Wiosna Teatralna. Mamy zdjęcia

NOWE
"Makbet" był ostatnim spektaklem festiwalu Grudziądzka Wiosna Teatralna. Mamy zdjęcia

Tak było podczas imprezy "Goplanie dla Autyzmu" w Kruszwicy

Tak było podczas imprezy "Goplanie dla Autyzmu" w Kruszwicy

Taniec i śpiew! Wesoło było na XII Koncercie Muzyki Filmowej w Grudziądzu. Zdjęcia

Taniec i śpiew! Wesoło było na XII Koncercie Muzyki Filmowej w Grudziądzu. Zdjęcia

Zobacz również

Tak było podczas imprezy "Goplanie dla Autyzmu" w Kruszwicy

Tak było podczas imprezy "Goplanie dla Autyzmu" w Kruszwicy

Twarde Pierniki krok bliżej play off! Tak kibicowaliście koszykarzom - Galeria

Twarde Pierniki krok bliżej play off! Tak kibicowaliście koszykarzom - Galeria