
W 2017 roku mięso wołowe bez kości (z udźca) kosztowało 35,98 zł za kg, mięso wieprzowe bez kości (schab środkowy) - 17,50 zł/kg, Kurczęta patroszone - 7,26 zł/kg, szynka wieprzowa gotowana - 28,04 zł/kg.

W 2018 roku mięso wołowe bez kości (z udźca) kosztowało 37,52 zł za kg, mięso wieprzowe bez kości (schab środkowy) - 17,07 zł/kg, Kurczęta patroszone - 6,95 zł/kg, szynka wieprzowa gotowana - 29,24 zł/kg.

W 2019 roku mięso wołowe bez kości (z udźca) kosztowało 38,64 zł za kg, mięso wieprzowe bez kości (schab środkowy) - 21,61 zł/kg, Kurczęta patroszone - 8,06 zł/kg, szynka wieprzowa gotowana - 32,77 zł/kg.

W 2020 roku mięso wołowe bez kości (z udźca) kosztowało 36,02 zł za kg, mięso wieprzowe bez kości (schab środkowy) - 18,31 zł/kg, Kurczęta patroszone - 7,35 zł/kg, szynka wieprzowa gotowana - 33,62 zł/kg.