
W 2013 roku mięso wołowe bez kości (z udźca) kosztowało 36,12 zł za kg, mięso wieprzowe bez kości (schab środkowy) - 15,45 zł/kg, Kurczęta patroszone - 7,01 zł/kg, szynka wieprzowa gotowana - 25,27 zł/kg.

W 2014 roku mięso wołowe bez kości (z udźca) kosztowało 34,86 zł za kg, mięso wieprzowe bez kości (schab środkowy) - 13,67 zł/kg, Kurczęta patroszone - 6,91 zł/kg, szynka wieprzowa gotowana - 24,97 zł/kg.

W 2015 roku mięso wołowe bez kości (z udźca) kosztowało 35,27 zł za kg, mięso wieprzowe bez kości (schab środkowy) - 13,26 zł/kg, Kurczęta patroszone - 6,99 zł/kg, szynka wieprzowa gotowana - 24,76 zł/kg.

W 2016 roku mięso wołowe bez kości (z udźca) kosztowało 36,15 zł za kg, mięso wieprzowe bez kości (schab środkowy) - 14,06 zł/kg, Kurczęta patroszone - 6,51 zł/kg, szynka wieprzowa gotowana - 26,64 zł/kg.