https://pomorska.pl
reklama
MKTG SR - pasek na kartach artykułów

Tak przez ostatnie 10 lat podrożały: wołowina, schab, kurczak i szynka. Oto ceny rok po roku

Agnieszka Domka-Rybka
Podajemy średnie, regionalne ceny mięs z lat 2010 - 2020.Sprawdziliśmy ceny najpopularniejszych mięs: wołowego bez kości, schabu, kurcząt i szynki. Podał nam je nam Urząd Statystycznego w Bydgoszczy.  Po odpowiedzi zapraszamy na następne slajdy >>>
Podajemy średnie, regionalne ceny mięs z lat 2010 - 2020.Sprawdziliśmy ceny najpopularniejszych mięs: wołowego bez kości, schabu, kurcząt i szynki. Podał nam je nam Urząd Statystycznego w Bydgoszczy. Po odpowiedzi zapraszamy na następne slajdy >>> Łukasz Kaczanowski
Podajemy średnie, regionalne ceny mięs z lat 2010 - 2020. Sprawdziliśmy]ceny najpopularniejszych mięs: wołowego bez kości, schabu, kurcząt i szynki. Podał nam je nam Urząd Statystycznego w Bydgoszczy.
emisja bez ograniczeń wiekowych
Wideo

Biznes

Komentarze 1

Komentowanie zostało tymczasowo wyłączone.

Podaj powód zgłoszenia

G
Gość

Takie porównanie nic nikomu nie daje. Zawsze są mięso i wędliny droższe i tańsze. Nie sztuka kupić tanio badziewie. I wtedy się powie że nic nie zdrożało.

Polecane oferty
* Najniższa cena z ostatnich 30 dniMateriały promocyjne partnera
Wróć na pomorska.pl Gazeta Pomorska