MKTG SR - pasek na kartach artykułów
6 z 7
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
3. Następnego dnia wyjmij buraki z barszczu i zetrzyj je na...

Taki przepis na barszcz zdradziła Magda Gessler. Wyjawiła tajemny składnik receptury

3. Następnego dnia wyjmij buraki z barszczu i zetrzyj je na tarce. Wiórki ponownie wrzuć do wywaru. Całość podgrzej. Na sam koniec dopraw pieprzem, solą oraz startymi ząbkami czosnku. Dokładnie przemieszaj i spróbuj. Jeżeli uznasz, że zupa wymaga jeszcze doprawienia, zrób to.

Zobacz również

Godne pożegnanie Magdy Linette z turniejem w Eastbourne. Porażka w meczu o 1/4 finału

NOWE
Godne pożegnanie Magdy Linette z turniejem w Eastbourne. Porażka w meczu o 1/4 finału

Będzie 2. część „Akademii pana Kleksa”! Poznajcie szczegóły!

NOWE
Będzie 2. część „Akademii pana Kleksa”! Poznajcie szczegóły!

Polecamy

BKS Visła Proline Bydgoszcz kompletuje skład. Zostało coraz mniej niewiadomych

BKS Visła Proline Bydgoszcz kompletuje skład. Zostało coraz mniej niewiadomych

Masz coś wspólnego z tym bankiem? Twoje dane mogły zostać skradzione

PILNE
Masz coś wspólnego z tym bankiem? Twoje dane mogły zostać skradzione

Szukasz pomysłu na arbuza? Zjedz prostą sałatkę na lato

Szukasz pomysłu na arbuza? Zjedz prostą sałatkę na lato