5 z 8
Najwięcej: 275 -1336 mg/100g kwasu szczawiowego.
fot. unsplash.com

Rabarbar

Najwięcej: 275 -1336 mg/100g kwasu szczawiowego.

6 z 8
27-730 mg/100g kwasu szczawiowego.
fot. unsplash.com

Szczaw

27-730 mg/100g kwasu szczawiowego.

7 z 8
320-1260 mg/100g kwasu szczawiowego.
fot. unsplash.com

Szpinak

320-1260 mg/100g kwasu szczawiowego.

Przewijaj aby przejść do kolejnej strony galerii.

Zobacz również

Enea Bydgoszcz Triathlon Pod Dachem - finałowa edycja sezonu 2024/25. Mamy zdjęcia

Enea Bydgoszcz Triathlon Pod Dachem - finałowa edycja sezonu 2024/25. Mamy zdjęcia

Znów nam to zrobili! Nie było Mazurka Dąbrowskiego, ale Patryk Dudek stanął na podium

Znów nam to zrobili! Nie było Mazurka Dąbrowskiego, ale Patryk Dudek stanął na podium

Polecamy

Enea Bydgoszcz Triathlon Pod Dachem - finałowa edycja sezonu 2024/25. Mamy zdjęcia

Enea Bydgoszcz Triathlon Pod Dachem - finałowa edycja sezonu 2024/25. Mamy zdjęcia

Jury konkursu: Nasze Kulinarne Dziedzictwo - Smaki Regionów doceniło swojskie smaki

Jury konkursu: Nasze Kulinarne Dziedzictwo - Smaki Regionów doceniło swojskie smaki

Tak wyglądał wiosenny piknik "Ekodzień z pomysłem"  przy Galerii Grudziądzkiej

Tak wyglądał wiosenny piknik "Ekodzień z pomysłem" przy Galerii Grudziądzkiej