MKTG SR - pasek na kartach artykułów
5 z 8
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Brak pasteryzacji...
fot. pixabay

Takie błędy popełniamy najczęściej przy robieniu przetworów. Przez to dżemy są niesmaczne i się psują

Brak pasteryzacji

Bez przeprowadzenia pasteryzacji narażamy nasze powidła na zepsucie. To najbezpieczniejsza metoda zabicia wszelkich drobnoustrojów (w tym niebezpiecznego jadu kiełbasianego) i przedłużenia trwałości.

Zobacz również

Ceny warzyw i owoców na kieleckich bazarach. Po ile czereśnie i pomidory [ZDJĘCIA]

Ceny warzyw i owoców na kieleckich bazarach. Po ile czereśnie i pomidory [ZDJĘCIA]

Zmiany kadrowe w policji w Żninie. Powołano zastępcę komendanta powiatowego

Zmiany kadrowe w policji w Żninie. Powołano zastępcę komendanta powiatowego

Polecamy

Nie chcesz auta elektrycznego, bo ładowarek jest za mało? To się niedługo zmieni

Nie chcesz auta elektrycznego, bo ładowarek jest za mało? To się niedługo zmieni

Sałatka z paluszkami krabowymi. Lekka i wyrazista, idealna na imprezę

Sałatka z paluszkami krabowymi. Lekka i wyrazista, idealna na imprezę

Rodziny z dziećmi uwielbiają te wakacyjne kierunki. Nie uwierzysz, gdzie jeżdżą!

Rodziny z dziećmi uwielbiają te wakacyjne kierunki. Nie uwierzysz, gdzie jeżdżą!