17 z 23
W piekarniach należących do rodziny Bartkowskich w Toruniu...
fot. Jacek Smarz

Tłusty Czwartek. W toruńskiej piekarni usmażyli 50 tysięcy pączków!

W piekarniach należących do rodziny Bartkowskich w Toruniu produkcja pączków na tłusty czwartek rozpoczęła się już w środę.

Na dwóch zmianach pracowało w sumie 35 osób. Usmażyli 50 tysięcy pączków nadziewanych marmoladą wieloowocową oraz adwokatem. W ciągu 2,5 godzinnego cyklu u Bartkowskich powstaje około 3 tysięcy pączków. Smażone są na oleju, dopiero potem są szprycowane i lukrowane.

18 z 23
W piekarniach należących do rodziny Bartkowskich w Toruniu...
fot. Jacek Smarz

Tłusty Czwartek. W toruńskiej piekarni usmażyli 50 tysięcy pączków!

W piekarniach należących do rodziny Bartkowskich w Toruniu produkcja pączków na tłusty czwartek rozpoczęła się już w środę.

Na dwóch zmianach pracowało w sumie 35 osób. Usmażyli 50 tysięcy pączków nadziewanych marmoladą wieloowocową oraz adwokatem. W ciągu 2,5 godzinnego cyklu u Bartkowskich powstaje około 3 tysięcy pączków. Smażone są na oleju, dopiero potem są szprycowane i lukrowane.

19 z 23
W piekarniach należących do rodziny Bartkowskich w Toruniu...
fot. Jacek Smarz

Tłusty Czwartek. W toruńskiej piekarni usmażyli 50 tysięcy pączków!

W piekarniach należących do rodziny Bartkowskich w Toruniu produkcja pączków na tłusty czwartek rozpoczęła się już w środę.

Na dwóch zmianach pracowało w sumie 35 osób. Usmażyli 50 tysięcy pączków nadziewanych marmoladą wieloowocową oraz adwokatem. W ciągu 2,5 godzinnego cyklu u Bartkowskich powstaje około 3 tysięcy pączków. Smażone są na oleju, dopiero potem są szprycowane i lukrowane.

20 z 23
W piekarniach należących do rodziny Bartkowskich w Toruniu...
fot. Jacek Smarz

Tłusty Czwartek. W toruńskiej piekarni usmażyli 50 tysięcy pączków!

W piekarniach należących do rodziny Bartkowskich w Toruniu produkcja pączków na tłusty czwartek rozpoczęła się już w środę.

Na dwóch zmianach pracowało w sumie 35 osób. Usmażyli 50 tysięcy pączków nadziewanych marmoladą wieloowocową oraz adwokatem. W ciągu 2,5 godzinnego cyklu u Bartkowskich powstaje około 3 tysięcy pączków. Smażone są na oleju, dopiero potem są szprycowane i lukrowane.

Pozostały jeszcze 2 zdjęcia.
Przewijaj aby przejść do kolejnej strony galerii.

Polecamy

Tak wyglądał wiosenny piknik "Ekodzień z pomysłem"  przy Galerii Grudziądzkiej

Tak wyglądał wiosenny piknik "Ekodzień z pomysłem" przy Galerii Grudziądzkiej

Rektorka Uniwersytetu Ekonomicznego: "Współpraca z biznesem jest kluczowa dla nauki"

Rektorka Uniwersytetu Ekonomicznego: "Współpraca z biznesem jest kluczowa dla nauki"

Seniorzy bawili się na "Familiadzie" w Domu Pomocy Społecznej w Grudziądzu

Seniorzy bawili się na "Familiadzie" w Domu Pomocy Społecznej w Grudziądzu

Zobacz również

W Chełmnie znowu rządzą rycerze! Tak wygląda Turniej Rycerski 2025 w Chełmnie

W Chełmnie znowu rządzą rycerze! Tak wygląda Turniej Rycerski 2025 w Chełmnie

Seniorzy bawili się na "Familiadzie" w Domu Pomocy Społecznej w Grudziądzu

Seniorzy bawili się na "Familiadzie" w Domu Pomocy Społecznej w Grudziądzu