1 z 7
Przewijaj galerię w dół

fot. Soki z domu Rembowskich
- Ponad 40 lat temu wybraliśmy wieś zamiast miasta. Rozpoczęliśmy od gospodarstwa rolnego, następnie zajmowaliśmy się ogrodnictwem, a w 2002 roku przekształciliśmy się w tłocznię soków - mówią właściciele Katarzyna i Tomasz Rembowscy.
2 z 7

fot. Soki z domu Rembowskich
Jak dodają, wszystkie ich drogi zawodowe zawsze były podyktowane potrzebą bycia blisko natury.
3 z 7

fot. Soki z domu Rembowskich
Nad procesem tłoczenia na zimno i butelkowania soków czuwa kilkanaście osób, także właściciel.
4 z 7

fot. Soki z domu Rembowskich
Bazą soków są jabłka, do nich dodawane są inne owoce. Rembowscy wyrabiają także syropy, lemoniady i smoothie.