Zajazd Bufet Country Kuchenne Rewolucje
Pan Adam chciał wybudować pawilon handlowy, jednak w połowie budowy zmienił zdanie. Wiedziony sentymentem do wycieczek po USA, gdzie poślubił swoją żonę Monikę, postanowił zamiast sklepu otworzyć Bufet Country, serwujący hamburgery z... sosem jogurtowym a' la tzatziki oraz nieśmiertelny żurek, flaki i pomidorową, które niestety nie znajdują wielu amatorów.
Położenie działki bezpośrednio przy uczęszczanej drodze krajowej nr 1 mogło zapewnić sukces. Jednak otwarty 24 godziny na dobę Bufet Country jest omijany przez podróżnych szerokim łukiem.
Magda Gessler spróbuje ożywić to smutne miejsce. Zburzy stare zwyczaje, po to, żeby mogła w tym miejscu powstać nowa smaczna restauracja. Tylko czy właściciele Bufet Country będą w stanie dotrzymać jej tempa?
W jakich restauracjach Magda Gessler przeprowadzi Kuchenne rewolucje w nowym sezonie programu? Zobaczcie:
Te restauracje zobaczymy w najnowszym sezonie Kuchennych rew...
Zajazd Bufet Country po Kuchennych Rewolucjach
Zajazd Bufet Country po Kuchennych Rewolucjach ma nowe menu i wystrój. Wnętrze przenosi nas do środkowych stanów USA. Zajazd otwarty jest 24 godziny na dobę, są tam też miejsca noclegowe.
- Stylowy wystrój inspirowany dzikim zachodem, muzyką i stylem country oraz szybka obsługa pozwolą zjeść w miłej atmosferze, w krótkim czasie i za niewielkie pieniądze - tak reklamuje się Zajazd Bufet Country po Kuchennych Rewolucjach na swojej stronie internetowej.
Kuchenne Rewolucje w Zajazd Bufet Country
Zanim w Zajeździe Bufet Country zawitała Magda Gessler, nie było tak kolorowo i optymistycznie. Bufet Country borykał się z problemami finansowymi a nudne wnętrza i nieciekawe menu sprawiały, że niewiele osób tam zaglądało. Doszła też konkurencja... Co się zmieniło po Kuchennych Rewolucjach w Zajeździe Bufet Country?

Bufet Country po Kuchennych Rewolucjach [MENU, CENY]
Zajazd Bufet Country w polecanym przez Magdę Gessler menu zawiera zupę meksykańską za 10 zł, burgera amerykańskiego 220 g za 16 zł, cheesburgera 220 g za 18 zł, becon burgera 220 g za 18 zł, burgera dla dzieci 140 g za 10 zł, ręcznie robione frytki za 8 zł i żeberka marynowane w whisky, coli i miodzie za 16 zł. Dla odważnych Diablo burger z pastą z marynowanej papryki jalapeno za 18 zł. Burgery są robione ze stuprocentowej wołowiny.
Poza tym zjemy tam jajecznicę z trzech jaj za 10 zł, krem ziemniaczano-kukurydziany za 9 zł, fish and chips za 24 zł, a stek wołowy z pieczarkami z grilla za 38 zł. Na deser możemy zamówić naleśniki amerykańskie z wiśniami za 12 zł albo szarlotkę z lodami waniliowymi za 11zł.
Bufet Country po Kuchennych Rewolucjach [OPINIE]
Latem 2016 roku Zajazd Bufet Country odwiedziła Kasia Figura. Aktorka zostawiła notkę, że bardzo poleca to miejsce.
- Burger po którym mam pęknięte... kąciki ust! Bo tak szeroko trzeba je otwierać! - pisze Marek.
- Zamówiłem cheeseburgera. Mięso dobre, jednak cała reszta (bułka, dodatki) nijakie. Mało sera jak na cheeseburgera a do tego w połowie jedzenia prawie połknąłem FOLIĘ (!) z serka topionego! - Rafał.
- Pełne rozczarowanie. Jedyne na co warto przyjechać do zupa meksykańska. Na burgera z bekonem czekałem 45 minut, niepotrzebnie, bo bekonu w nim nie znalazłem... - Bartłomiej.
- Burger jeden z lepszych jaki jadłem. Polecam! - Piotr.
Magda Gessler o „Kuchennych rewolucjach”: Mamy 67% udanych rewolucji, to wielki sukces dla całej polskiej gastronomii
Źródło:
TVN