1 z 53
Przewijaj galerię w dół
Pod hasłem „Na jesieni świat się mieni” przebiegała...
fot. Wojciech Alabrudzinski

Pod hasłem „Na jesieni świat się mieni” przebiegała niedzielna piąta edycja Włocławskiego Targu z Darami Lata. Zorganizowało go Muzeum Etnograficzne. Celem imprezy była promocja produktów tradycyjnych wyrabianych na małą skalę z lokalnych surowców. Większość z nich, w oparciu o przepisy regionalnej kuchni ludowej, przygotowały koła gospodyń wiejskich, właściciele gospodarstw ekologicznych, laureaci różnych konkursów kulinarnych i drobni wytwórcy produktów spożywczych. Odwiedzający mieli okazję zaopatrzyć się w wędliny, sery, przetwory warzywne, soki i chleby.


Festyn "Ziołowa spiżarnia" w skansenie w Kłóbce

2 z 53
Pod hasłem „Na jesieni świat się mieni” przebiegała...
fot. Wojciech Alabrudzinski

Pod hasłem „Na jesieni świat się mieni” przebiegała niedzielna piąta edycja Włocławskiego Targu z Darami Lata. Zorganizowało go Muzeum Etnograficzne. Celem imprezy była promocja produktów tradycyjnych wyrabianych na małą skalę z lokalnych surowców. Większość z nich, w oparciu o przepisy regionalnej kuchni ludowej, przygotowały koła gospodyń wiejskich, właściciele gospodarstw ekologicznych, laureaci różnych konkursów kulinarnych i drobni wytwórcy produktów spożywczych. Odwiedzający mieli okazję zaopatrzyć się w wędliny, sery, przetwory warzywne, soki i chleby.

3 z 53
Pod hasłem „Na jesieni świat się mieni” przebiegała...
fot. Wojciech Alabrudzinski

Pod hasłem „Na jesieni świat się mieni” przebiegała niedzielna piąta edycja Włocławskiego Targu z Darami Lata. Zorganizowało go Muzeum Etnograficzne. Celem imprezy była promocja produktów tradycyjnych wyrabianych na małą skalę z lokalnych surowców. Większość z nich, w oparciu o przepisy regionalnej kuchni ludowej, przygotowały koła gospodyń wiejskich, właściciele gospodarstw ekologicznych, laureaci różnych konkursów kulinarnych i drobni wytwórcy produktów spożywczych. Odwiedzający mieli okazję zaopatrzyć się w wędliny, sery, przetwory warzywne, soki i chleby.

4 z 53
Pod hasłem „Na jesieni świat się mieni” przebiegała...
fot. Wojciech Alabrudzinski

Pod hasłem „Na jesieni świat się mieni” przebiegała niedzielna piąta edycja Włocławskiego Targu z Darami Lata. Zorganizowało go Muzeum Etnograficzne. Celem imprezy była promocja produktów tradycyjnych wyrabianych na małą skalę z lokalnych surowców. Większość z nich, w oparciu o przepisy regionalnej kuchni ludowej, przygotowały koła gospodyń wiejskich, właściciele gospodarstw ekologicznych, laureaci różnych konkursów kulinarnych i drobni wytwórcy produktów spożywczych. Odwiedzający mieli okazję zaopatrzyć się w wędliny, sery, przetwory warzywne, soki i chleby.

Pozostało jeszcze 48 zdjęć.
Przewijaj aby przejść do kolejnej strony galerii.

Polecamy

Tak było podczas "Drzwi otwartych" w III LO w Grudziądzu. Mamy zdjęcia

Tak było podczas "Drzwi otwartych" w III LO w Grudziądzu. Mamy zdjęcia

Szable Kilińskiego trafiły w ręce mistrzów rzemiosła w regionie. Oto wyróżnieni!

KONKURS
Szable Kilińskiego trafiły w ręce mistrzów rzemiosła w regionie. Oto wyróżnieni!

Kuchnia inna niż wszystkie. Tak mieszka facet, który kocha gotować

Kuchnia inna niż wszystkie. Tak mieszka facet, który kocha gotować

Zobacz również

Wyniki meczów 29. kolejki 4. ligi kujawsko-pomorskiej. Sezon 2024/25 [24 maja]

Wyniki meczów 29. kolejki 4. ligi kujawsko-pomorskiej. Sezon 2024/25 [24 maja]

Kuchnia inna niż wszystkie. Tak mieszka facet, który kocha gotować

Kuchnia inna niż wszystkie. Tak mieszka facet, który kocha gotować