5 z 7
Biała kiełbasa po ugotowaniu i grillowaniu musi pozostać...
fot. Agnieszka Romanowicz

Biała kiełbasa po ugotowaniu i grillowaniu musi pozostać pulchna i soczysta. To ją odróżnia od każdej innej kiełbasy.

6 z 7
- Nacinamy białą z jednej strony i najpierw pieczemy od...
fot. Agnieszka Romanowicz

- Nacinamy białą z jednej strony i najpierw pieczemy od strony bez nacięć, żeby skórka podpiekała się, ale soki zostawały w kiełbasce. Potem na krótko przekładamy ją na drugą stronę – zaleca Jacek Gardzisz.

Przewijaj aby przejść do kolejnej strony galerii.

Zobacz również

Przemarsz Kapeluszowy ulicami Bydgoszczy na początek Seniorady. Zobaczcie zdjęcia!

Przemarsz Kapeluszowy ulicami Bydgoszczy na początek Seniorady. Zobaczcie zdjęcia!

Te kwiaty trzeba mieć. Ozdobią ogród i balkon aż do jesieni

Te kwiaty trzeba mieć. Ozdobią ogród i balkon aż do jesieni

Polecamy

Przemarsz Kapeluszowy ulicami Bydgoszczy na początek Seniorady. Zobaczcie zdjęcia!

Przemarsz Kapeluszowy ulicami Bydgoszczy na początek Seniorady. Zobaczcie zdjęcia!

Maluchy z "Niebieskiej Krainy" świętowały Dzień Dziecka w Megaparku w Grudziądzu

Maluchy z "Niebieskiej Krainy" świętowały Dzień Dziecka w Megaparku w Grudziądzu

Wyniki meczów 28. kolejki 5. ligi kujawsko-pomorskiej. Sezon 2024/25 [7/8 czerwca]

Wyniki meczów 28. kolejki 5. ligi kujawsko-pomorskiej. Sezon 2024/25 [7/8 czerwca]