https://pomorska.pl
reklama
MKTG SR - pasek na kartach artykułów

Byliśmy z aparatem w firmie, w której produkują keczup włocławski

Tekst i Fot. Wojciech Alabrudziński
Wkrótce na rynku pojawi się nowa odmiana pomidorowego sosu, produkowanego przez Kujawskie Zakłady Przemysłu Owocowo-Warzywnego.

Najbardziej znane gatunku keczupu - pikantny i łagodny mają już swoich stałych klientów. Mimo, iż ten pyszny pomidorowy dodatek produkowany jest już od około 50 lat, jego sprzedaż i produkcja ciągle rosną. Rosną również potrzeby konsumentów. Z myślą o nich zakład wprowadzi na rynek nowy produkt. - Ketchup dla najmłodszych zagości na sklepowych półkach najprawdopodobniej w nowym roku - mówi Anna Płoszaj główny technolog w KZPOW. - Takiego właśnie smaku domagają się nasi klienci. Czy nowy keczup okaże się kolejnym przebojem przetwórni? Okaże się już niedługo.

 

emisja bez ograniczeń wiekowych
Wideo

Biznes

Komentarze 1

Komentowanie zostało tymczasowo wyłączone.

Podaj powód zgłoszenia

k
kontroler
ludzie czy Wy wiecie po co są te czepki !? jedną nogą wprowadzacie zakład pod ziemię, bo w razie kontroli nie dostanie żadnego certygikatu jakości, tylko dlatego ze Pani wyżej chce ładnie wyglądać !!!!!
 
Polecane oferty
* Najniższa cena z ostatnich 30 dniMateriały promocyjne partnera
Wróć na pomorska.pl Gazeta Pomorska