Nasza Loteria SR - pasek na kartach artykułów

Byliśmy z aparatem w firmie, w której produkują keczup włocławski

Tekst i Fot. Wojciech Alabrudziński
Wkrótce na rynku pojawi się nowa odmiana pomidorowego sosu, produkowanego przez Kujawskie Zakłady Przemysłu Owocowo-Warzywnego.

Najbardziej znane gatunku keczupu - pikantny i łagodny mają już swoich stałych klientów. Mimo, iż ten pyszny pomidorowy dodatek produkowany jest już od około 50 lat, jego sprzedaż i produkcja ciągle rosną. Rosną również potrzeby konsumentów. Z myślą o nich zakład wprowadzi na rynek nowy produkt. - Ketchup dla najmłodszych zagości na sklepowych półkach najprawdopodobniej w nowym roku - mówi Anna Płoszaj główny technolog w KZPOW. - Takiego właśnie smaku domagają się nasi klienci. Czy nowy keczup okaże się kolejnym przebojem przetwórni? Okaże się już niedługo.

 

emisja bez ograniczeń wiekowych
Wideo

Strefa Biznesu: RPP zdecydowała ws. stóp procentowych? Kiedy obniżka?

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Dołącz do nas na X!

Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.

Obserwuj nas na X!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!

Polecane oferty

Materiały promocyjne partnera
Wróć na pomorska.pl Gazeta Pomorska