9 z 16
Dodajemy przyprawy, w tej wersji są tymianek, cząber i...
fot. Agnieszka Romanowicz

Dodajemy przyprawy, w tej wersji są tymianek, cząber i majeranek.

10 z 16
Kładziemy kolejną warstwę ziemniaków, znowu solimy je i...
fot. Agnieszka Romanowicz

Kładziemy kolejną warstwę ziemniaków, znowu solimy je i pieprzymy, i polewamy słodką śmietaną, która zabezpieczy spód przez przypaleniem i scali całość dania.

11 z 16
Wkładamy do piekarnika nagrzanego do 180 stopni Celsjusza na...
fot. Agnieszka Romanowicz

Wkładamy do piekarnika nagrzanego do 180 stopni Celsjusza na pół godziny.

12 z 16
Wyjmujemy z piekarnika, gdy górna warstwa się podpiecze.
fot. Agnieszka Romanowicz

Wyjmujemy z piekarnika, gdy górna warstwa się podpiecze.

Pozostały jeszcze 3 zdjęcia.
Przewijaj aby przejść do kolejnej strony galerii.

Polecamy

Twarde Pierniki krok bliżej play off! Tak kibicowaliście koszykarzom - Galeria

Twarde Pierniki krok bliżej play off! Tak kibicowaliście koszykarzom - Galeria

Taniec i śpiew! Wesoło było na XII Koncercie Muzyki Filmowej w Grudziądzu. Zdjęcia

Taniec i śpiew! Wesoło było na XII Koncercie Muzyki Filmowej w Grudziądzu. Zdjęcia

Kiedy rewitalizacja EC Szombierki? Na EKG padła deklaracja prezesa Grupy Arche

Kiedy rewitalizacja EC Szombierki? Na EKG padła deklaracja prezesa Grupy Arche

Zobacz również

Twarde Pierniki krok bliżej play off! Tak kibicowaliście koszykarzom - Galeria

Twarde Pierniki krok bliżej play off! Tak kibicowaliście koszykarzom - Galeria

Wielkie święto w I LO w Grudziądzu! Tak uczczono 1000. rocznicę koronacji  Chrobrego

Wielkie święto w I LO w Grudziądzu! Tak uczczono 1000. rocznicę koronacji Chrobrego