5 z 16
Dodajemy pokrojoną cebulę i główkę czosnku. Gdy ząbki są...
fot. Agnieszka Romanowicz

Dodajemy pokrojoną cebulę i główkę czosnku. Gdy ząbki są małe, morza dodać je w całości.

6 z 16
W tym czasie, gdy zajmujemy się kiełbasą i cebulą, ziemniaki...
fot. Agnieszka Romanowicz

W tym czasie, gdy zajmujemy się kiełbasą i cebulą, ziemniaki zdążą przestygnąć. Obieramy je i kroimy w grube plastry.

7 z 16
Formę smarujemy olejem lub masłem.
fot. Agnieszka Romanowicz

Formę smarujemy olejem lub masłem.

8 z 16
Na dno układamy warstwę ziemniaków, solimy ją i pieprzymy i...
fot. Agnieszka Romanowicz

Na dno układamy warstwę ziemniaków, solimy ją i pieprzymy i przykrywamy podsmażonymi kiełbasą, cebulą i czosnkiem. Farsz nie musi być mięsny. Kiełbasę z powodzeniem zastąpią pieczarki, szpinak, brokuły.

Pozostało jeszcze 7 zdjęć.
Przewijaj aby przejść do kolejnej strony galerii.

Polecamy

Szansa na szybszy rozwój. Biuro PAIH w Bydgoszczy otwarte i daje nowe możliwości

Szansa na szybszy rozwój. Biuro PAIH w Bydgoszczy otwarte i daje nowe możliwości

W Pturku oficjalnie otwarto przebudowany odcinek drogi wojewódzkiej nr 251

W Pturku oficjalnie otwarto przebudowany odcinek drogi wojewódzkiej nr 251

Red. Stanisław Kaszyński podzieli się wrażeniami z pobytu w Chinach. Zdjęcia

Red. Stanisław Kaszyński podzieli się wrażeniami z pobytu w Chinach. Zdjęcia

Zobacz również

Anwil Włocławek - Arriva Polski Cukier Toruń o półfinał. To był popis jednej drużyny!

Anwil Włocławek - Arriva Polski Cukier Toruń o półfinał. To był popis jednej drużyny!

Red. Stanisław Kaszyński podzieli się wrażeniami z pobytu w Chinach. Zdjęcia

Red. Stanisław Kaszyński podzieli się wrażeniami z pobytu w Chinach. Zdjęcia