5 z 16
Dodajemy pokrojoną cebulę i główkę czosnku. Gdy ząbki są...
fot. Agnieszka Romanowicz

Dodajemy pokrojoną cebulę i główkę czosnku. Gdy ząbki są małe, morza dodać je w całości.

6 z 16
W tym czasie, gdy zajmujemy się kiełbasą i cebulą, ziemniaki...
fot. Agnieszka Romanowicz

W tym czasie, gdy zajmujemy się kiełbasą i cebulą, ziemniaki zdążą przestygnąć. Obieramy je i kroimy w grube plastry.

7 z 16
Formę smarujemy olejem lub masłem.
fot. Agnieszka Romanowicz

Formę smarujemy olejem lub masłem.

8 z 16
Na dno układamy warstwę ziemniaków, solimy ją i pieprzymy i...
fot. Agnieszka Romanowicz

Na dno układamy warstwę ziemniaków, solimy ją i pieprzymy i przykrywamy podsmażonymi kiełbasą, cebulą i czosnkiem. Farsz nie musi być mięsny. Kiełbasę z powodzeniem zastąpią pieczarki, szpinak, brokuły.

Pozostało jeszcze 7 zdjęć.
Przewijaj aby przejść do kolejnej strony galerii.

Polecamy

"Makbet" był ostatnim spektaklem festiwalu Grudziądzka Wiosna Teatralna. Mamy zdjęcia

"Makbet" był ostatnim spektaklem festiwalu Grudziądzka Wiosna Teatralna. Mamy zdjęcia

Zobaczcie jak one tańczą! Mistrzostwa Polski Mażoretek trwają w Chełmnie

Zobaczcie jak one tańczą! Mistrzostwa Polski Mażoretek trwają w Chełmnie

Tak było podczas imprezy "Goplanie dla Autyzmu" w Kruszwicy

Tak było podczas imprezy "Goplanie dla Autyzmu" w Kruszwicy

Zobacz również

Zobaczcie jak one tańczą! Mistrzostwa Polski Mażoretek trwają w Chełmnie

Zobaczcie jak one tańczą! Mistrzostwa Polski Mażoretek trwają w Chełmnie

Anwil Włocławek rozbił Śląsk Wrocław i wygrał rundę zasadniczą!

Anwil Włocławek rozbił Śląsk Wrocław i wygrał rundę zasadniczą!