5 z 8
Szparagi i szpinak były bazą pozostałych potraw,...
fot. Agnieszka Romanowicz

Szparagi i szpinak były bazą pozostałych potraw, przyrządzanych w czasie wiosennych warsztatów kulinarnych w Grucznie.

6 z 8
Jak widać, humory dopisywały. Każdy miał zajęcie, a potem...
fot. Agnieszka Romanowicz

Jak widać, humory dopisywały. Każdy miał zajęcie, a potem było wspólne smakowanie potraw na "sz".

7 z 8
Celem warsztatów jest promocja zdrowego odżywiania na bazie...
fot. Agnieszka Romanowicz

Celem warsztatów jest promocja zdrowego odżywiania na bazie produktów sezonowych, które powinny być stałym elementem jadłospisu.

Przewijaj aby przejść do kolejnej strony galerii.

Zobacz również

Łamali sobie głowy! Tytuł Szaradziarskiego Mistrza Grudziądza pojechał do Krosna

Łamali sobie głowy! Tytuł Szaradziarskiego Mistrza Grudziądza pojechał do Krosna

XV Kujawsko-Pomorski Mityng Olimpiad Specjalnych w Golubiu-Dobrzyniu - zdjęcia

XV Kujawsko-Pomorski Mityng Olimpiad Specjalnych w Golubiu-Dobrzyniu - zdjęcia

Polecamy

Konkurs Pianistyczny 2025 w Szafarni. Zdjęcia z koncertu na zamku w Golubiu-Dobrzyniu

Konkurs Pianistyczny 2025 w Szafarni. Zdjęcia z koncertu na zamku w Golubiu-Dobrzyniu

Przy tych schorzeniach nie można pić kawy rozpuszczalnej. Oto kluczowe wskazówki

Przy tych schorzeniach nie można pić kawy rozpuszczalnej. Oto kluczowe wskazówki

XV Kujawsko-Pomorski Mityng Olimpiad Specjalnych w Golubiu-Dobrzyniu - zdjęcia

XV Kujawsko-Pomorski Mityng Olimpiad Specjalnych w Golubiu-Dobrzyniu - zdjęcia