1 z 14
Przewijaj galerię w dół

fot. 123RF
Wraz z nadejściem jesieni oraz chłodnych, deszczowych dni zaczynamy się cieplej ubierać. Warto w tym czasie pamiętać także o zdrowej diecie. Podpowiadamy co jeść jesienią, by wzmocnić odporność.
Aby przejść do listy produktów, przesuń zdjęcie gestem lub naciśnij strzałkę w prawo.
2 z 14

fot. 123RF
Pomarańcze, mandarynki, grejpfruty - zawierają witaminę C oraz rutynę. Wspólnie uszczelniają naczynia krwionośne i chronią przez przenikaniem wirusów do krwioobiegu. a kiwi - zawiera sporo witaminy C
3 z 14

fot. 123RF
Sok z czarnych porzeczek, mrożone czarne porzeczki - skondensowana witamina C a kapusta - zarówno świeża, jak i kiszona, to wspaniałe źródło witaminy C
4 z 14

fot. 123RF
Czerwona papryka - zawiera dużą ilość witaminy C, żelazo, beta karoten, likopen