1 z 9
Przewijaj galerię w dół
Kapustę należy wydrążyć w środku i sparzyć gorącą wodą
fot. Barbara Ornat

Kapustę należy wydrążyć w środku i sparzyć gorącą wodą

2 z 9
Jesteś coraz bliżej pysznego posiłku! Podlej gołąbki wodą
fot. Barbara Ornat

Jesteś coraz bliżej pysznego posiłku! Podlej gołąbki wodą

3 z 9
Składniki: główka kapusty, 1 kg mięsa mielonego, dwa...
fot. Barbara Ornat

Składniki: główka kapusty, 1 kg mięsa mielonego, dwa woreczki ryżu, duża cebula, vegeta, sól, pieprz, olej, cztery łyżki masła, dwie szklanki gorącej wody

4 z 9
Gotujemy ryż i smażymy drobno posiekaną cebulkę, dodajemy je...
fot. Barbara Ornat

Gotujemy ryż i smażymy drobno posiekaną cebulkę, dodajemy je do mięsa mielonego (z olejem). Wyrabiamy. Przyprawiamy solą i pieprzem do smaku

Pozostały jeszcze 4 zdjęcia.
Przewijaj aby przejść do kolejnej strony galerii.

Polecamy

Zawisza wreszcie wygrał w Bydgoszczy. Zobacz  zdjęcia z meczu i trybun

Zawisza wreszcie wygrał w Bydgoszczy. Zobacz zdjęcia z meczu i trybun

Zaginęła 17-letnia Marta Pałczyńska. Szukają jej bliscy i bydgoska policja

Zaginęła 17-letnia Marta Pałczyńska. Szukają jej bliscy i bydgoska policja

Kierowca zasnął, auto dachowało. Groźne nocne zdarzenie w Nekli

Kierowca zasnął, auto dachowało. Groźne nocne zdarzenie w Nekli

Zobacz również

Zawisza wreszcie wygrał w Bydgoszczy. Zobacz  zdjęcia z meczu i trybun

Zawisza wreszcie wygrał w Bydgoszczy. Zobacz zdjęcia z meczu i trybun

Wypadek na S10 pod Toruniem. Bus zderzył się z osobówką, pięć osób poszkodowanych

Wypadek na S10 pod Toruniem. Bus zderzył się z osobówką, pięć osób poszkodowanych